2777
2789
عنوان

بچه لجباز وپرخاشگر

93 بازدید | 12 پست

پسرم پیش خانواده شوهرم خیلی لجباز وپرخاشگر میشه واصلا به حرفم گوش نمیده وبا پرخاش وداد وبیداد  وزدن به خواستش میخواد برسه واوناهم هرچی بخواد بهش میدن حتی اگه من مخالف باشم  ولی تو خونه آرومه وبیرون میره اینجور میشه حس میکنم سو استفاده میکنه وچند تربیتی شده واسش نگرانم چیکار کنم 

پسرم دنیامه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا خودتون جواب خودتون رو دادید! 

چون اونا به خواسته هاش اهمیت میدن ببخشید رو دار شده 

البته جسارت نباشه

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

پسر منم همین طور بودمشاور گفت پیش مردم خودِ واقعیش رو نشون میدهولی تو خونه برای شما نقش یک بچه مطیع ...

دختر سه ساله ام هم اون روز به عمه اش حرف خیلی بدی زد

اصلا توقع نداشتم

اگر قبلاً تو خونه گفته بود بهش تذکر میدادم

ولی یهو جلو اونا گفت

۴ سالشه

خدا نگهش داره 

انا احساس میکنم شاید اگه بخواهید زیاد دنبال کارشون بگیرید و ندارید دوست داشته باشه اینا مثل بچه ها باهاش رفتار کنید اینا باعث میشه عقده ای بشه و در ادامه زندگیتو جر بحث ها و دعوا هوایی زیادی داشته باشید توجه داشته باشد که اینا فقط احتمالات من نمی‌دونم بوستون چطور اخلاقیاتی داره و با تجربه های خودم نوشتم

دقیقا خودتون جواب خودتون رو دادید! چون اونا به خواسته هاش اهمیت میدن ببخشید رو دار شده البته جسارت ن ...

مثلا خواستش یه سره گوشی گرفتنه که من با محدودیت بهش میدم وقتی مثلا بعد نیم ساعت ازش میگیرم شروع میکنه گوشی بقیه رو با پرخاش وسر وصدا گرفتن

پسرم دنیامه
مثلا خواستش یه سره گوشی گرفتنه که من با محدودیت بهش میدم وقتی مثلا بعد نیم ساعت ازش میگیرم شروع میکن ...

بهمون میگم وقتی من ندادم شماهم ندید ولی گوش نمیدن اصلا وفقط میخوان ساکت بشه

پسرم دنیامه