2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار یه لحظه بیایین

174 بازدید | 26 پست

لباسا رو شسته و پهن کرده بودم تراس. گربه خودشو به بعضیاش مالونده. کامل الکل بزنم به لباسها، همه ی میکروب هاش از بین میرن؟

(خودمم خونه گربه دارم، هم نگران سلامتی خودمون هستم هم نگران گربه هام، میگم چیزی بهشون انتقال پیدا نکنه از طریق لباسهامون؟) 

الکل کافیه یا باید بشورم؟ 

راستش من احساسم به گربه طوریه که اگر چنین اتفاقی پیش بیاد اون لباس رو میندازم دور! الکل که هیچ، به صد بار شستن نمیتونم اکتفا کنم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا به بار ذیگه بندازشون تو ماشین کاری نداره که!

با دست که نمیخوای بشوری خواهر

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

چه حوصله ای داری گربه بوده دیگ خودتم ک داری

وای نه اصلا ساده نیست گربه ها و سگا یه سری بیماری ها دارن که برا خودشون علایم و عوارض خاصی نداره ولی برای ادم بسیار سخت درمان و حتی میتونه کشنده باشه.

اگه لباس زیر هستن بهتره حتما بشوری 

بقیه لباسها ببین کدوم بصرفه تره شستن مجدد یا الکل زدن

الکل پارچه رو ضدعفونی میکنه ؟ 

مایع شستشو چی اونم ضدعفونی میکنه ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
چه حوصله ای داری گربه بوده دیگ خودتم ک داری

گربه خودم خانگی و اصلا بیرون نمیرن. گربه های بیرون ممکنه بیماری داشته باشن. میخواستم بدونم با الکل از بین میره کامل یا نه

حالا به بار ذیگه بندازشون تو ماشین کاری نداره که!با دست که نمیخوای بشوری خواهر

خب میخوام بدونم با الکل، میکروب ها از بین میرن یا نه. کلا الکل زدم ولی چون نمیدونم الکل از بین میبره یا نه، خواستم از شما بپرسم شاید یکی اطلاع تخصصی داشته باشه در این زمینه. 

خب میخوام بدونم با الکل، میکروب ها از بین میرن یا نه. کلا الکل زدم ولی چون نمیدونم الکل از بین میبره ...

اونو که نمیدونم والا

ولی فکر کنم لباسات بوی الکل بگبرن

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

اگه لباس زیر هستن بهتره حتما بشوری بقیه لباسها ببین کدوم بصرفه تره شستن مجدد یا الکل زدنالکل پارچه ر ...

لباس زیرهامو که کلا داخل خونه خشک میکنم که میکروب نشینه روشون. میدونم باید جلوی آفتاب بذارما ولی چون گربه و پرنده زیاده اینجا، داخل خونه خشک میکنم. 

لباس راحتی بودن همشون. به بعضیاشون خودشو مالیده، منم دوتا الکل زدم روشون. دیگه نمیدونم میکروب ها رو کشته یا نه. 

اون سسوالت هم واقعا جالب بود، آیا مایع لباسشویی کامل ضدعفونی میکنه؟ سوال منم هست.