2777
2789
عنوان

بیایید بگید چیکار کنم خیانتی که رو شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 73 پست
اخه همیشه میگفتم جلو چشمم چت نکن بفهمم ساکتو جمع میکنم میزارم بغل زنهمیگفت چه گوهی میخوای بخوری

خونه چیزی داره ؟ 

بگو به نامت کنه.

حق طلاق هم بگیر .

اگه بچه داری میخوای بمونی خودت میدونی ولی اگه نداری ساکش رو جمع کن بره پیش زنه بمونه. 

اون زن ولش

شوهرت هرزست

درست بشوهم نیست

اگر مشتت پره و پشتت پره شوتش کن بیرون از زندگیت

اگه نه باید بیخیالش بشی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین  گلم ادمی ک یککارو بکنه ترسش میریزع بارها هم میکنه شماهم با یک معذرت خواهی ساده اشتی کردی معلومه میگ هرکار دلم یخاد میکنم بعدش باز اشتی میکنم  جوریع ک فک میکنه هروقت برگرده شما هستی

معمولیه شوخر من خط قرمز نداره، خوشگل و زشت براش فرقی ندارهخبر مرگش بیادیه ننگه برای منو و بچه هام

اخی شوهرت خودش چجوریه تو چجوری ای میدونی بعضی مردا کثیفن ولی چیبگم اخه نمیشه ام مهم نباشه برا ادم الان خودت باهاش رابطه داری اصلا میتونی داشته باشی؟

اون زن ولششوهرت هرزستدرست بشوهم نیستاگر مشتت پره و پشتت پره شوتش کن بیرون از زندگیتاگه نه باید بیخیا ...

فقط بخاطر بچه هامه

پدر خوبیه نکبت

کلی به پام افتاده آبروشو پیش کسی نبرم 

حالا خبر نداره از گوشیش عکس لخت زنه پیدا کردم

مهر تایید رو اینکه صیغش کرده

فقط بخاطر بچه هامهپدر خوبیه نکبتکلی به پام افتاده آبروشو پیش کسی نبرم حالا خبر نداره از گوشیش عکس لخ ...

ازکجا مطمئنی صیغه س؟؟ هر رابطه ای که صیغه نیست

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اخی شوهرت خودش چجوریه تو چجوری ای میدونی بعضی مردا کثیفن ولی چیبگم اخه نمیشه ام مهم نباشه برا ادم ال ...

حالم ازش بهم میخوره، ولی زوری کارشو میکنه

همیشه میگه طلاق بگیری اول تو رو میکشم بعد خودمو

هم منو میخواد هم ج ن د ه ها رو

فقط بخاطر بچه هامهپدر خوبیه نکبتکلی به پام افتاده آبروشو پیش کسی نبرم حالا خبر نداره از گوشیش عکس لخ ...

ولش کن

این تیپ مردها رو هر چقدر کنترل کنی بدتر میشن

کلا نادیدش بگیر

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
حالم ازش بهم میخوره، ولی زوری کارشو میکنههمیشه میگه طلاق بگیری اول تو رو میکشم بعد خودموهم منو میخوا ...

وا مگه میشه زوری خودتو ازش جدا کن نزار رابطه برقرار کنه ادب شه 

بگم بهترین کار چیه اول بگو پولداره یان؟

اگ پولداره برو پولشو خرج خودت کن فقط برو خرج کن کونشو پاره کن فقط ب خودت برس برو آرایشگاه کارای زیبایی کن برو باشگاه از من میشنویا بهترین کار همینه

اصن دلسوزش نشو