2777
2789

سلام من چن ساله هرشب خواب جن میبینم یعنی دقیقا از شبی ک ازدواج کردم... ک از تو اتاق خونم میان بیرون ب شکلاتی مختلف....

ی چن ماه بود ی دعای قرآنی گرفت بودم ی ذره بهتر و چن روز درمیان می‌دیدم..تااینک دعاروگم کردم...بازم میبینم...خیلی تو خواب استرس و وحشت میگیرم همشون هم بااین مضمون هستن ک جن از اتاق خونمون میان بیرون...ب شکلای مختلف...

و من هرشب تو خواب قران و فریاد و فرار....تو خواب..

وقتی بیدار میشم استرس و ترس جونمو میگیره...

نمی‌دونم واقعا معنی خاصی داره؟؟؟

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شکل بچه گربه...زن.مرد...گربه ای ک سرش گربس بدنش زن...آدمهای ک کله حیوان دارن بدن انسان..و خیلی اوقات شکل همسرم البته با کمی تفاوت ..و هربار ک شکل همسرم میبینم بلوز تنش نیس برام سواله و ی ذره گنده تر هستش نسبت ب همسرم...

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
منی که تو خونه تنهام و اومدم خونذمش

نخون عزیزم من جوری شدم از سایه من میترسم برو گلم

من حس می کردم خونه ام جن داره بعدش پیش کسی رفتم بهم گفت دعا برات زدن باطلش کرد خوب شدم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

از کدوم اتاق میان اونجارو پاکسازی کن

اگر کل خونه رو پاکسازی کنی که چه بهتر

اب بردار قران بهش بخون بریز به گوشه گوشه خونه و اون اتاق

هردوسه روز یه بار انجام بده

قبل خواب ناس و فلق و ایت الکرسی بخون

تو خونه قران پخش کن

و سمت هیچ دعا نویسی برا حل مشکلت نرو

تکرار میکنم هییییچ دعانویسی اونا بدترت میکنن مطمئن باش

بنظر من امواج منفی اطرافته

اون اتاق فضای خیلی سنگینه شبا هم پرشور می‌بندم و اصلا حس راحتی ندارم بااینکه شیک و نوساخته