من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسهال نداره تبم نداره اما خسس داره بعد چقد طول میکشه تا دندوناش بالا بیان
معمولا تا ده روز یادوهفته شدید درگیره
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
پسر من خوب و خوش میخوابه یهو نصفه شب چنان سرفه هایی میکنه انگار تو برف خوابیده بوده. طوری که هرکی میشنوه و میبینه میگه این بچه کجا بوده اینطوری سینه ش ملتهبه. اما خودم میدونم اون سرفه ها نشونه نیش زدن دندون هاشه
خدایا این همه استخوان داشتم چرادلمرا شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما پسرم الان نزدیکه یه ماهه که دوتا خط سفید رو لثه اش افتاده خیلی اذیت میشه جالبه دندونای جلوی نیستنددندونای نیشش هستن یعنی دوتا بعد دندونای جلوی!!!!!!!!!اما هنوز در نیومده این طبیعیه؟؟؟؟
اره دخترم همینتوریه پیش دو تا متخصص بردم کلی انتی بیتوک دادن مامانم میگه برا دندونشه خیلی دلم براش م ...
دارو نده عزیزم، سعی کن درمان خونگی کنی، چهارتخم و بارهنگ و از این جور چیزا بهش بدی. چون آنتی بیوتیک فقط بدنش رو نسبت به درمان مقاوم میکنه و بعدها برات دردسر میشه
خدایا این همه استخوان داشتم چرادلمرا شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارو نده عزیزم، سعی کن درمان خونگی کنی، چهارتخم و بارهنگ و از این جور چیزا بهش بدی. چون آنتی بیوتیک ...
چه جوری باید بدیم چه مقدار
اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم