2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم به بچهام😒

568 بازدید | 30 پست

برای دخترام النگو خریده

برا من یه گوشواره

نمیدونم چرا حسودیم شد که توجهش بیشتر بودهههه😂

حس میکنم افسردگی بعد از زایمان گرفتم کلا

نمیدونم چمه🫠

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو 

اخه ادم به دختر خودش حسودی میکنه اجی جون😑😑😑😑😑😑😐😐😐

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

پز زیر پوستیه دیگ

من از روزی که اومدم تو این سایت همه کسایی که همراهم بودن دیدن هیچوقت پز چیزیو ندادم جیگر

شما اینجوری فک کن😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پاشو اخه ادم به دختر خودش حسودی میکنه اجی جون😑😑😑😑😑😑😐😐😐

نمیدونم

اصلا خوب نیستم

یه حال بدی دارم

فکرای خوبی تو ذهنم نمیاد

و بیس و چهارساعت دارم گریه میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونماصلا خوب نیستمیه حال بدی دارمفکرای خوبی تو ذهنم نمیادو بیس و چهارساعت دارم گریه میکنم

چندوقته زایمان کردی بچه چندم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اول تقریبا سه هفته فک کنم

میدونی من حس می کنم افسردگی بعد زایمان نیست انگار حس مادر شدن به قلب هجوم میاره. و چون با این حس آشنا نیستیم نمیدونیم چمونه 

پارسال همچین شبی بچم اومد بغلم یادش افتادم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میدونی من حس می کنم افسردگی بعد زایمان نیست انگار حس مادر شدن به قلب هجوم میاره. و چون با این حس آشن ...

شاید🥺

خداحفظش کنه جانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید🥺خداحفظش کنه جانم

قربونت 

من اصلا یه هو گریم می‌گرفت همش میگفتم از چیزی ناراحت نیستم و اشکها بند نمیومد خیلی روزای عجیبی بود

قربونت من اصلا یه هو گریم می‌گرفت همش میگفتم از چیزی ناراحت نیستم و اشکها بند نمیومد خیلی روزای عجیب ...

دقیقااا منم اینجوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40