2777
2789

پام شکسته بود عمل کردم ۳ ماه گذشته دکتر گفته یدونه از پیچ ها باید دربیاری 

خیلی استرس دارم کسی میدونه چجوریه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خیلی راحت تر از عمل اولی هست،انشاءالله بهتر باشی

عزیزم شما تجربه داری؟ 

میشه توضیح بدی....بعد خارج کردن  پین دوباره اتل میبندن یا نه فقط پانسمان؟؟ 

چند روز بعدش میگه راه برو؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما تجربه داری؟ میشه توضیح بدی....بعد خارج کردن پین دوباره اتل میبندن یا نه فقط پانسمان؟؟ چند ...

خودم نه مادرم

نه فقط پانسمان بود ، دیگه آتل نبستند

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خودم نه مادرمنه فقط پانسمان بود ، دیگه آتل نبستند

دیگه بستگی به خودتون داره که توانایی تون چقدر باشه

اگر سخت تون باشه میگه یک مدت با واکر یاعصا راه برو تا راه بیفتی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

دیگه بستگی به خودتون داره که توانایی تون چقدر باشهاگر سخت تون باشه میگه یک مدت با واکر یاعصا راه برو ...

چند شب بستری میکنن ؟؟ 

وای خداروشکر که اتل نداره من سر  عمل اول انقدر با آتل اذیت شدم ... 

عزیزم بعد عمل میشه پا رو زمین گذاشت؟ اخه تو عمل اول دکتر میگفت نباید پا رو زمین بذاری... عمل دوم چی؟ یعنی فقط پانسمان میکنن بخیه رو میگن با عصا راه برو؟

چند شب بستری میکنن ؟؟ وای خداروشکر که اتل نداره من سر عمل اول انقدر با آتل اذیت شدم ... عزیزم بعد ع ...

بله، فکر میکنم یک روز بود

البته شرایط افراد وسلیقه پزشکان متفاوته، 

انشاءالله زودتر سلامتی تون را به دست بیارید

بله، فکر میکنم یک روز بودالبته شرایط افراد وسلیقه پزشکان متفاوته، انشاءالله زودتر سلامتی تون را به د ...

ممنون عزیزم