2777
2789

سلام شب همگی بخیر 

من بعد از ماه صفر عقدمه و مدت طولانیه که با نامزدم در ارتباط بودیم جهت آشنایی 

کلیت اعتقاداتمون شبیه بهم هست اما ایشون از من خیلی مذهبی تره مثلا روضه می‌ره نماز اول وقت میخونه همیشه 

و... در این حده ،و خانوادش مثل خودش نیستن اصلا ،و منم با حجاب نیستم زیاد و مسجد و .. نمی‌رم نمی‌دونم بعد از ازدواج به مشکلی میخوریم یا نه؟

اگر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید که بعد از ازدواج چطور شدن همچین زوجی اگر دیدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد این مسله صحبت کن باهاش و مطمعن شو بعد از عقد نخواد اجباری و زوری تغییرت بده.! 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

نماز میخونی؟ اگه نمیخونی بهش بگو بنظرم اره سطح مذهبی بودن خ مهمه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

مشاوره برید عزیزم

بستگی داره طرف ادم منعطفی باشه یا نه

دایی من مذهبیه زنداییم نه اکین کنار میان از نظر اعتقادی

یکم اون کوتاه میاد یکم اون یکی

ولی یه طرف پافشاری کنه اذیت کننده میشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من خونواده پارتنرم یا همون نامزدم یه شدت محجبه ومذهبی خیلی زیاد هستن .

خونواده ما هم مذهبی ان اما من زیاد اهل مسجد رفتن و حجاب نیستم .

اول یه خورده به مشکل میخوری بعد خونواده طرف مقابل کنار میان

میشم تو زیبایت غرق🥹🎀

مشاوره برید عزیزمبستگی داره طرف ادم منعطفی باشه یا نهدایی من مذهبیه زنداییم نه اکین کنار میان از نظر ...

منعطف هست تحصیلات خوبی هم داره فقط من فکر میکنم چون خانوادش هم مثل خودش نیستن اصلا شاید بعد ازدواج بخواد منو هم شبیه خودش کنه 😅

من اومدم با یه پسرمثلا مذهبی ازدواج کردم که قبل از ازدواج میگفت نماز شب میخونه،اما الان یه نماز واجبشم نمیخونه هیچ بویی از مذهب نبرده،اونوقت من که نماز نمیخوندم و حجاب معمولی داشتم الان چادری شدم و نمازم ترک نمیشه

من خونواده پارتنرم یا همون نامزدم یه شدت محجبه ومذهبی خیلی زیاد هستن .خونواده ما هم مذهبی ان اما من ...

برا من خانوادش از ما خیلی باز ترن اصلا معتقد نیستن فقط خودت پسره خیلی مذهبیه ما خانوادگی میانه گراییم

منعطف هست تحصیلات خوبی هم داره فقط من فکر میکنم چون خانوادش هم مثل خودش نیستن اصلا شاید بعد ازدواج ب ...

در موردش قبل ازدواج حسابی صحبت کنید♥

خوشبخت بشی الهی

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱