2777
2789
عنوان

آب نیس خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز اب منطقه ما از یک ظهر تا ۱۰شب قطع بود الان هم که وصل شده فشارش خیلی کمه....تو رو خدا تا حد توان صرفه جوییی کنید 

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

اینا به هیچی فکر نمیکنن یه چیزی میاد به ذهنشون عملی میکنن بعد فکر میکنن

دقیقا میشه گفت کلا بی فکرن  ونسنجیده عمل میکنن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

بدبختی که یکی دوتا نیست ....فقط خدا به دادمون برسه

از یه طرف اب میره از یه طرف برق قطع میشه ..گرونییی سرسام اور شده ....هزینه ها بالاس...من یکی  دیگه خسته شدم

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

بدبختی که یکی دوتا نیست ....فقط خدا به دادمون برسه

واقعا اینا چجوری سر رو بالشت میزارن.من خودم شاغلم یه وقتایی حس میکنم مشکلی بخاطر کم کاری من پیش اومده تا چد ساعت تو رختخواب ذهنم درگیر میشه صبحم با همون فکر بیدار میشم اینا چجوری راحت میخوابن راحت زندگی میکنن پس خدا کجاست حقمون رو بگیره

اینجاشهرری ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب اب نیست یه مکافاتی شده

بدبخت کردن مردمو میگن مردم عزیز ایران ماکنارتونیم ولی همش حرفه بدون ذره ای عمل چون همین مردم عزیز ایران ساده ایم 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

از یه طرف اب میره از یه طرف برق قطع میشه ..گرونییی سرسام اور شده ....هزینه ها بالاس...من یکی دیگه خ ...

منم به خدا خیلی وقته خسته شدم ....فقط داریم نفس میکشیم البته اگه چند روز دیگه برای نفس کشیدن هم هزینه نخوان

واقعا اینا چجوری سر رو بالشت میزارن.من خودم شاغلم یه وقتایی حس میکنم مشکلی بخاطر کم کاری من پیش اومد ...

خیلی وقتا خدا راه رو هموار می‌کنه که بنده باید خودش یه کاری کنه وگرنه همه چی رو خدا نمیتونه درست کنه 

همه که وجدان کاری ندارن عزیزم ....نه تنها وجدان کاری بلکه اصلا وجدان ندارن

اره عزیزم بادبزنم بخر از این به بعد افتابه و بادبزن به دستیم

🤦‍♀️😐😂😂خنده م گرفت

آخه حداقل هرروز اب یه منطقه رو قطع کنن نه هرروز گیربدن به چن منطقه پایین شهری زجر بدن اون مردمو لعنت ب هرچی مردم آزاره