2777
2789
عنوان

حق با منه یا مادرم💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر اینجوری ندیدم منم به دخترم دعوا میکنم ولی همش برای درس نخوندن وسر تو گوشی بودنش

کاش مادر منم بخاطر اینا دعوام میکرد

خودتون به عنوان یه مادر کار مامانمو تایید میکنی؟

ممنونم بابت همدردیت❤ولی دیگه طاقت و تحملی برام نمونده ازشهنوزم میگم کاش یکی دیگه مادرم بود

دقیقا تاپیک قبلیم نه ، تاپیک قبلیش، همین چند دقیقه پیش با همین مضمون زدم

کاش مادر منم بخاطر اینا دعوام میکردخودتون به عنوان یه مادر کار مامانمو تایید میکنی؟

اصلاااااا اونم برای ظرف شستن واقعیتش من خودمم مجرد بودم زیاد کار خونه نمیکردم گاهی خودم دلم برای مامانم میسوخت ظرف میشستم 

ترو خدا ناشکری نکنید خدای نکرده مادر از دست بدید دیگه هیچ کس جاسو نمیگیره و همیشه احساس کمبود می کنی ...

هر مادری مادر نیست عزیزم

تاپیکمو باز بخون

ظرفارو ب من ترجیح داد

اصلاااااا اونم برای ظرف شستن واقعیتش من خودمم مجرد بودم زیاد کار خونه نمیکردم گاهی خودم دلم برای مام ...

همیشه ته دلم آرزو میکردم کاش مادرم کسی بود که واقعا دوسم داشت. براش اهمیت داشتم

اما متاسفانه‌....

ترو خدا ناشکری نکنید خدای نکرده مادر از دست بدید دیگه هیچ کس جاسو نمیگیره و همیشه احساس کمبود می کنی ...

خداروشکر که شرایط مارو درک نمیکنی

واقعا خوشحال میشم برا ادمایی که مثل ما نیستن

ما بودن و نبودن ننه بابا بالا سرمون فرقی نمیکنه

وقتی الان هستن هم داریم توی کمبود محبت و کمبود وجود یه مادر واقعی قلت میزنیم