2777
2789
عنوان

روزای عجیبی و میگذرونم

135 بازدید | 13 پست

با خانواده ام تو خونه نمیتونم ارتباط خوبی داشته باشم اکثرا تو اتاقمم وقتی هم میام بیرون حوصله شونو ندارم کاراشون اعصابمو خورد میکنه احساس میکنم از داداشم متنفرم 

خواهرم ازدواج کرده اون تنها کسی بود که باهاش خوب بودم اما اختلاف سنیمون زیاده و هر چی میگذره کمتر همو می‌فهمیم و خیلی بحثمون میشه و طوری میشه که هر سری میرم خونش میگم دیگه نمیرم ولی طاقت نمیارم و میرم دلم برا بچش تنگ میشه 

هفته پیش خیلی بد بحثمون شد دیگه نه زنگ و نه پیام و نه حتی پستی تو اینستا نفرستادیم برا هم 

تصمیم دارم دیگه نرم 

حوصله دوستامو ندارم و حرف زدن باهاشون خستم میکنه 

فقط با یکی از دوستام بیشتر ارتباط دارم 

درس میخونم برا ی آزمون ولی قبلا تا ۱۳ ساعت هم میخوندم ولی الان روزی ۶ ساعت میخونم بیشتر نمیکشم

حوصله ندارم و به سرعت برق و باد عصبانی میشم 

مدتی دوس دارم فقط تو تاریکی بشینم 

خیلی فشار رومه از لحاظ مالی درسی خانوادگی 

انگاری تو برزخم 

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نيست توسط يه روان پزشك ويزيت بشيد

فک نمیکنم برم 

نمیخام ی نگرانی جدید بشم برا بقیه به قدر کافی درگیر زندگی خودشون هستن

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

فک نمیکنم برم نمیخام ی نگرانی جدید بشم برا بقیه به قدر کافی درگیر زندگی خودشون هستن

ببين بيماري روحي يه درده كه درمان نشه خود ادم و اطرافيان بيشتر اذيت ميشند نگراني نداره اينم يه بيماريه كه بعد يه مدت مصرف دارو درمان ميشه