مگه دسته منه که لاغرم هم من هم پسرم لاغریم امروز رفتیم آزمایشگاه اون عنتر خانومی که خون میگرفت داشت خون میگرفت ازم گفت چقد رگت نازکه خون کم میاد و....بعد که بچمم اومد روبه شوهرم کرد گفت اینارو از کجا آوردی بعد به شوهرم گفت تو بشین بچرو بگیر این که نمیتونه خودشو بگیره چ برسه بچرو به معنای واقعی منو خورد کرد جلو شوهرم منم شوهرم پیشم بود نتونستم چیزی بگم چون واقعا حساسه میگه تو نباید هیچی بگی هر کی هرچی گفت بزار بگه بخدا نه دلم سنگینه خیلی هیچ وقت نمیبخشمش اون خانوم رو خب تو که پولتو میگیری منم که برات عذابی نداشتم یکم خونم دیر اومد وگرنه رگم پیدا بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرت بهت میگه تو سری خور باش توام میگی چشم؟ من بودم میریدم به هیکلش دیگه نمیذاشتم خون بگیره میرفتم یه. آزمایشگاه دیگه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا