2777
2789
عنوان

زندگی با زن بابا خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدش همینه من زودتر برم راحت شه

میدونم قصدش اینه برا همین میگم نرو من بودم رابطه مو باهاش خوب میکردم مدام میگفتم اگه برم دلم برات تنگ میشه مثل مادرمی ببین بعد ازدواجم حتما برو بهشون سر بزن که خانواده همسرت بدونن تو حامی داری

میدونم قصدش اینه برا همین میگم نرو من بودم رابطه مو باهاش خوب میکردم مدام میگفتم اگه برم دلم برات تن ...

من حامی دارم یه داداش دارم که اگر بفهمه به غلط کردن میندازش ولی نمیخام درگیرش کنم..و قضیه بزرگ شه..بابامم بفهمه برا این بد میشه..من بخدا خیلی باهاش مهربون رفتار کردم..یه ماه پیش بچه اش سقط شد خدا میدونه چه کارا براش کردم..بی چشم و رویه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
به بابات بگو یکی از فامیلا هم به گوش بابات برسونن

به بابام گفتم...الان فعلا اومدم خونه مامانم...عصبی شد با من دعوا کرد با اونم دعوا کرد

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......