2777
2789
عنوان

زندگی با زن بابا خیلی سخته

919 بازدید | 53 پست

ازش خسته شدم..همش حرف من رو میبره تو فامیل..با پسرعموم عقدم ..دیروز عموم اومده میگه جمع کن تا عروسی میگیریم بیا خونه خودمون گفتم چرا؟؟

میگه ریز کارات رو تو فامیل جار میزنه....مثلا یه شب من بخاطر گرمازدگی بیمارستان بستری بودم گفته یه شب خونه نیومده..من با این دیوانه چکار کنم؟از طرفی نمیخام زود عروسی بگیرم..با عجله که نمیشه...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پدرت بگو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

به پدرت حتمااا بگو. این سلیته میخواد خونه رو بگیره دستش 

حتما هم عموت بگه  مه بابلت نگه. از خودت دراوردی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دوران عقدبدون زن باباهم سخته چه رسدبازن بابازودترعروسی بگیر

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بابات باید باهاش برخورد کنه

کاش ب عموت میگفتی این حرفا رو ب بابات بگن بلکه دهن زنشو ببنده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سخته واقعا ...

بخدا شانس اوردم عموم اول منطقی پرسید کجا بودی وگرنه با این حرفایی که این میزنه قتل اتفاق میفته

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
بابات باید باهاش برخورد کنهکاش ب عموت میگفتی این حرفا رو ب بابات بگن بلکه دهن زنشو ببنده

بابام نیست..ماموریته

دوران عقدبدون زن باباهم سخته چه رسدبازن بابازودترعروسی بگیر

بخدا همش حرف و حدیث...خسته شدم

دیگه این مدتم تحملش کن

اگه همیشه عادت همینه خیلی محترمانه بهش بگو چرا حرف میبری میاری نزار رو زندگیت تاثیر بزاره

وقتی رفتی سر خونه زندگی خودت راحت میشی ان شاالله

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍