2777
2789

چه مامان خوبی 

مامان من براش نظرم مهم نیس مستقیم زد تجربی تمام

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کلاسی نفرستادی؟چه محتواهایی دو تو گوشیش دنبال میکنه؟زندگیش چطور پیش میره اینارو باید خودش بفهمه!

کتابای رشته های مختلفم میتونه ببینه و راجع بهشون مطلب بخونه گرجه این خیلی کمکم نکرد اخرش اشتباه کردم ولی خب

اینجوری که سخته بین اول از چی بدش میاد مثلاً من خودم از انسانی متنفر بودم 

میخواستم یه درسی رو بخونم بابام در میومد 😂

از طرفی هم چون درسم خوب بود حیفم نیومد نرم رشته نظری 

واسه همین بین تجربی و ریاضی مونده بودم که باز مامانم زورش رسید و زد تجربی 

ولی من از انتخاب مامانم راضیم 

هیچ کلاسی نفرستادی؟چه محتواهایی دو تو گوشیش دنبال میکنه؟زندگیش چطور پیش میره اینارو باید خودش بفهمه! ...

هیچی فقط یوتوب می بینه پسش بر نمیام دوروزه دارم خودم می کشم برا رسته خوابیده رو تخت بی خیال 

اینجوری که سخته بین اول از چی بدش میاد مثلاً من خودم از انسانی متنفر بودم میخواستم یه درسی رو بخونم ...

بهش مب گم برو کامپبوتر میگه سخته کلا اعثاب برام نزاشته هدایت هم کارا دانش آورده 

چه مامان خوبی مامان من براش نظرم مهم نیس مستقیم زد تجربی تمام

آخه لاید درس بخونه من که نمی خوام بخونم مهم اونه که سه سال باید کتاب جلوش باشه متاسفانه از خوب بودنم سو استفاده می کنه😔

نمرات خوب نیست همه رو با ۱۰ پاس کرده

بذارین ی رشته فنی تو هنرستان بخونه تعمیر موبایل یا مکانیک یا الکترونیک(تعمیر وسایل الکتریکی).بخدا اگه از الان واقع بین باشین و مسیر آینده شو مشخص کنین تا عمر داره دعاگوتون خواهد بود