واسه خواهرزاده ام میخوام علاقه خیلی زیادی به مامایی داره ولی خب یه سری ها میگن بازارکار خوب نیس خواهرزاده ام رشته تجربی و هدفش مامایی حالا نظر شما ها چیه خودم دانشجو پزشکی ام راجب مامایی زیاد اطلاعی ندارم
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
من شنیدم خوب نیست اون موقع ها که تحقیق میکردم درباره رشته ها تعریفی نداشت
الان باید آینده نگرانه انتخاب رشته کرد با توجه به هوش مصنوعی و تجمع تو بعضی رشته ها هر رشته ای دیگه اون قدر قوی نیست
امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا منم اینجوری شنیدم اما یه سری ها میگن نه الکی میگن درآمدش عالیه
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
من شنیدم خوب نیست اون موقع ها که تحقیق میکردم درباره رشته ها تعریفی نداشت الان باید آینده نگرانه انت ...
الان همه دنبال دندون یا پزشکی هستن
نه بابا اگه بتونه قبول شه رشته های توانبخشی بهتر از پیراپزشکیا هستن
توانبخشی شنیدم بهتره ولی مامایی دوست داره
یعنی انقدر بده رشته های دیگه مثل علوم آزمایشگاهی و پرستاری چطوره
بازار کار نداره .بلانسبت رشته مامایی نه اسبه نه الاغ شبیه قاطره .بی آینده و عقیم
😂😂😂