همسرمن محل کارش روستاس،،خونه مادرشوهرمم روستاس من پانزده سال پیش اومدخواستگارهم خودم هم پدرومادرم ،،توبزرگای مجلس موقع نامزدی گفتم روستانمیام برازندگی وایشون موافقت کردتوعقدنامه هم تعهددادبعدشیش ماه ازدواجمون گذشت شروع کردازرفت وآمداعتراض کردن تاالان همچنان هی به شکل های مختلف که چون نرفتم به قول خودش منوتنبیه کرده،میگه پشیونه گفته شهرزندگی میکنه مثلاامروزفحش میدادبه تمام کسایی که توشهرتوخونه های کوچیک زندگی میکنن میگفت زندگیشون فلانه حرف رکیک وزشت،،خلاصه نشون میده که نمیتونه توشهرزندگی کنه سختشه من دیگه واقعابریدم دوتابچه هم دارم،،روستاشونم نمیتونم برم واقعانمیتونم حتی تابستوناآب نداره😥😔/منم نرفتم الان برای چهارپنج ماه خونه گرفته ۱۵۰رهن هشت تومان کرایه تازه خودم گفتم خونه ۷۰ متری بگیرسبک باشه استرس نداشته باشی الان ناراحته منم سه روزدیگه جابه جایی میترسم جلوکارگراو،،عصبانی بشه دادبزنه من خجالت میکشم چون میگه،ازم کینه به دل گرفته سراینکه روستانرفتم اینجوری خودشوخالی میکنه،،میترسم ازش بگیدمن چیکارکنم؟آروم باشه آبروریزی نکنه!؟پارسال مادرم کمکم کردجلومادرم دادمیزدمادرم هی میگه چرااونجوربودشوهرت
مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین ابجی بخدا این خیلی تخصصیه من نمیدونم چی بگم یه وقت حرف اشتباه بزنم مشکل شه تو زندگیتون
ولی بنظرم یه مشاور برو
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂