2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بخوانید

99 بازدید | 5 پست

سلام معذرت میخوام وقتتون رو گرفتم 

نامزدم حدود ۴ سال و ۹ ماه و ۷ روز پیش در ۲۲ مهر ۱۳۹۹ برای همیشه رفت.

همیشه به فکرشم روزی نبود بهش فکر نکنم و 

غمگین نباشم

امشب خیلی هواشو کردم و دوباره گریه کردم.

تنها یک چیز میخوام از شما اگر در حد توان شما هست یک صلوات یا فاتحه برای آرامش و شادی روح ایشان بخونید. 

باز هم ببخشید و معذرت میخوام .

خیلی هم از شما سپاسگزارم. 

انشالله همیشه سلامت و خرم باشید . 

معذرت می خواهم که تاپیک هایم تکراری هستند چون میخواهم افراد بیشتری بازدید کنند وفاتحه بخوانند ببخشد معذرت میخواهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم یه روزی خیلی خیلی خیلی نزدیک همینجوری برم، داغم بمونه رو دل نامزد قدرنشناس و بی معرفتم :) ای ...

خواهش میکنم این حرف را نزنید چرا واقعا 

من بعد از اون به هیچ دختری دیگر نتوانستم حتی فکر کنم و هیچ وقت آرامش  نداشتم خواه میکنم ه جای اینکه راه رو درست برید هیچ وقت در یک رابطه نباید مقصر شناسی کرد و باید در یک رابطه مسئولیت را ۱۰۰ درصد از طرف خود به صفر درصد از رف مقابل دید .

رفتار انسانها با ما مثل رفتار ما با اینه می ماند اگر واقعا ایشان مشکلی دارند خواهش میکنم به خودتان آسیب نزنید و آرزوی مرگ نکنید

زودتر از آن که فکر مکنید دیر می شود و به خانواده خود و حتی ه خود و زندگی آینده خود فکر کنید شاید حق با شما باشه و ایشون مشکل داشته باشه اما دلیل نمیشه به خودتون کم لطفی کنید . متشکرم از نظر شما 

امیدوارم زندگیتان موفق و شاد و سلامت باشد