2777
2789

بچه ها خیلی کوچیکه حالا عکس مشابهشو میذارم براتون

سورمه دانشم داره بهم میگه ۷۰۰ بده بردار. خب ارزش این دو تیکه رو ۳ میلیونه. ولی من خوشم نیومد که مامانم میخواد بهم بفروشه. شما باشید چیکار میکنید؟ البته لازمم ندارم....

اینم بگم از روزی که منو عروس کرده همه چیزای قیمتی رو داره میفروشه به خاله ها و دخترخاله هام. انگار میترسه اینا بمونه برا من

چقد بعضی مادرا اینجورن حالا باز اون اموال خودشه نمیخاد بده مادر من از وقتی ازدواج کردم انگار بانک یا خیریه باز کردم وظیفمه بش بدم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو گذاشتی بلایک

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خوشگله

آره دقیقا. حتی چیزایی که میگفت بعده ازدواجت بهت میدمو داره میفروشه. مثلا یه قالی کوچیک برای آشپزهونم ...

توهم ادعا کن سرش اذیتش کن روز خوش براشون نذار تا دفع بعدی کاسبی راه نندازه با بچه خودشم ، ن تنها منتی سرت نمیتونن بذارن وظیفه شونه کل زندگیتم تأمین کنن بچه آوردن وظیفه شونه