2777
2789
عنوان

تبعیض والدین

62 بازدید | 6 پست

بچه ها من خسته شدم از تبعیض هایی که در حقم شده یه برادر دارم سه برابر من خرجش میکنن پول دادن عمل زیبایی کنه سیستم تجهیزات گیمینگ تلویزیون کلی چرت و پرت لباس و چیزای مختلف همین ماه رو هم رفته 350 میلیون خرجش کردن به من که میرسه فقر بیداد میکنه میگن نداریم

من دختر نه پول لوازم آرایش دارم بدم نه لباس نه هیچی اصلا بماند دیگه چیزای دیگه که آرزشونو داشتم 

شهریه مدرسه تاپ میدن واسش من تو یه مدرسه داغون درس میخونم 

من حتا تخت و وسایلام مال نوزدایمه بعد 18 سال یه میز آرایش بعد این همه سال ندارم انقدر نا امیدم مخصوصا وقتی که دیگه دارم دانشجو میشم و معلوم نیست از اینجا برم یا نه 

الان میگید چند سالشه ما هم سنیمم تو شرایط مشابه هستیم سنی هستیم ولی انگار نگار از یه مادر باهم متولد شدیم و من تو این خانواده اممم

مامانم اصلا پشتم نیست نه مادر بزرگ دارم نه خاله اصلا زنی نیست من باهاش تونسته باشم درد و دل کنم تو این خانواده 

تا اخر نخوندم.

ولی هرروز درگیرشم.

ببین من اگر کچچکترین اخمی کنم یا برخلاف میل خانواده مادرم صداش مبره بالا.

برعکس خواهر کوچیکه .همه جوره تر میزنه به هیکلشون...مادرم میگ‌چیکار کنم بکشمش؟

من یه برادر کوچیک تر دارم به جایی رسید فرق گذاشتن مادرم جوری فرق میذاشت که کل دنیا پشتش تو روش میگفتن من یکم عقلم رسید شروع کردم دعواهایی راه انداختن که ساختمون میلرزید 

سر تک تک فرقایی که قبلا گذاشته و همچنان میذاشت دعوا راه انداختم الان بهتر که چه عرض کنم دیگه اونقدر فاحش نیست اما بازم هست

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور بودم تازه کلی مسئولیت همه بچه ها رو مینداختن گردن من . حتا نذاشتن با وجود بهترین خواستگارها ازدواج کنم. سر پنجاه سالگی فهمیدم هنوز برام نقشه دارن که منو نگه داره برای پیری خودش. طغیان کردم به مادرم و ۵ تا بچه هاش ریدم. 

منم همینطور بودم تازه کلی مسئولیت همه بچه ها رو مینداختن گردن من . حتا نذاشتن با وجود بهترین خواستگا ...

هعییییی آفریننن حالا من جدیدا صدام میره بالا میگن چقد لوس شدی فلان شدی سلیطه شدیی بشین سر جات ریدم واقعا تو تک تکشون

من یه برادر کوچیک تر دارم به جایی رسید فرق گذاشتن مادرم جوری فرق میذاشت که کل دنیا پشتش تو روش میگفت ...

وایی منم الان تازه فهمیدم چه کلاه هایی سرم رفته و دیگه متواضع بودن جواب نمیده و الانکه دارم اعتراض میکنم هی بهم میگن لوس شدی الکی میگی اصلا قبولم ندارن اینش آزارم میده قبول نمیکنن که فرق گذاشتن 

وایی منم الان تازه فهمیدم چه کلاه هایی سرم رفته و دیگه متواضع بودن جواب نمیده و الانکه دارم اعتراض م ...

خودشونم میدونن افرین کم کم شدت دعواهاتو ببر بالا شروع کن از هر راهی استفاده کن من یه بار از دست مامانم جلوش زدم زیر گریه واقعا به سطوح اورد منو تهش گفت حلالم کن و فلان ولی چه فایده هنوز ادامه میده

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️