2777
2789
عنوان

تفریحتون چیه به جز گوشی😑 😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 46 پست

وایی من انقدر دوست دارم برم پیاده روی ولی متاسفانه چون تو روستام‌نمیتونم برم 

شما ها که‌امکانات دارید ازش استفاده کنید

باشگاه ببین شهرتون ورزش بانجی میزارن برو خیلی خوش میگذره

دوره ی خیاطی گرفتم؛ خیاطی میکنم باهاش. خیلی وقتم رو پر کرده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نام خدا 😆

اول گوشی 😬

بعدشم گوشی 😬

خودافز🤭

اینجانب چشمانش ضعیفه و گوشی برای او سمه

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

تفریح بی تفریح حتی گوشی هم تفریحم نیس یه لحظه وقت کنم میام اینجا اونم درحد نیم ساعت بقیش وقت ندارم سروکله زدن با پسرم ....ورسیدگی به مادروپدرم وقتی ندارم برای تفریح

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

باشگاه 

کتاب خوندن 

رسیدن به کارای خونم

خیاطی و طراحی (سیاه قلم)

دورهمی با دوستام و 

....

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

وایی من انقدر دوست دارم برم پیاده روی ولی متاسفانه چون تو روستام‌نمیتونم برم شما ها که‌امکانات دارید ...

اخه پول میخواد که ندارم 🤧🤦🏼‍♀️💔

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

به نام خدا 😆اول گوشی 😬بعدشم گوشی 😬خودافز🤭اینجانب چشمانش ضعیفه و گوشی برای او سمه

منم چشام قرمز میشن اشک میریزن رگهاش معلوم میشه وقتی گوشی میگیرم دستم 🤧😂💔

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

فیلم هم می تونی ببینیاگر می خوای بگو چندتا بگم بهت

مرسی اما برنامه دارم تو گوشی تمرین میکنم هر روز