2777
2789
عنوان

روز پنجم تاخیر بی بی چک منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 30 پست
ببین بزار پس‌فردا هم یکی دیگه بزار اگه منفی شد که باردار نیستیمثبت شد بارداری دوست داری برو آزمایش م ...

هزینه ندارع آزمایشگاه طرف قرار داد بیمه مون میرم 

اگه بی بی چک بزنم منفی باشه و پری نشم همچنان دودل میمونم اما آزمایش بدم خیالم راحت میشه 

بعد 9 روز تاخیر جواب قطعیع؟

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
هزینه ندارع آزمایشگاه طرف قرار داد بیمه مون میرم اگه بی بی چک بزنم منفی باشه و پری نشم همچنان دودل م ...

فک کنم نشون میده گلم 

رفتی خبرشو بهم بدی برا منم دعا کن باردار شم

اولی سقط شد دومی هم اقدام کردم نگرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم نشون میده گلم رفتی خبرشو بهم بدی برا منم دعا کن باردار شماولی سقط شد دومی هم اقدام کردم نگرفت

انشاالله ک ب زودی زود نی نی دار بشی

یه ۲دورز دیگه تست بگیر

آخه میدونی ،بل خودم میگم اگه باز منفی بشه ولی پری نشم همش ذهنم درگیره ،برم  آزمایش بدم خیالم راحت بشه 

الان با استرس میرم باشگاه وزنه میزنم 

فقط نمی‌دونم برا آزمایش الان تایمش اوکیه یا زوده

مبارک باشه عزیزم برا منم دعا کن چند روز دیگه برم ازمایش و مثبت باشه🥹😭😭اسی شما دلدرد نداشتی ؟ من ر ...

انشاالله عزیزم 

چرا بابا دقیقا مثل درد پریودی 

الان لکه بینی دارم 

شیاف پروژسترون و قرص دوفاستون داده 

آزمایش بتا هم گف تکرار کن امروز ببین بتات دو برابر شده یا نه 

ساعت دو جوابش میاد 

دعا کنید دو برابر شده باشه