2777
2789
عنوان

ممکنه حامله باشم

135 بازدید | 24 پست

۶روزه پریودم عقب افتاده بیبی میزنم منفی میشه ولی امروز راه که میرم زیر شکمم درد میگیره و میشینم دردش خوب میشه .قبلا هم سابقه داشتم عقب بندازم ولی اینبار دارو میخوردم انقدر عقب انداختن طبیعی نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته از موعدت گذشت و پریود نشدی دوباره بیبی چک بزار جواب نداد برو آزمایش بیبی گاهی خطا داره آزمایش نه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بیبی چک چند روزه مشخص میکنه

دیگه یه روز بگذره بزنی مثبت 

شاید خراب بوده اون زدی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

امشب میرم ازمایش بدم

امشب نه دیگه بزار ده روز بگذره بعد مواظب خودت باش گرمی نخور

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه دوسه تا زدم

دیگه ول کن بزار ده روز گذشت نشدی برو انشالله که خیره

دیگه ول کن بزار ده روز گذشت نشدی برو انشالله که خیره

خیلی میترسم ،اخه نباید انقدر عقب مینداختم دلیلی وجود نداره برای انقدر عقب افتادن .

تنبلی تخمدان دارم ولی چند ماه بود حدودا منظم بودم 

الان برم ازمایش نشون میده دیگه درسته

معمولاً یه هفته بگذره آره 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

امشب نه دیگه بزار ده روز بگذره بعد مواظب خودت باش گرمی نخور

امروز خیلی کار کردم  زیر دلم  مثل پریودی درد گرفت  البته چند روز بود درد میکرد ولی شدید شد  تا زمین نشینم یا دراز نکشم خوب نمیشه