2777
2789

پسر من فرزند طلاق قبل طلاق خیلی از دست باباش اذیت شد هیچ محبتی ندید روستامون یه سوپر مارکت داره که روبروی خونمون میوفته پسرم همیشه که دم حیاط بازی میکنه بچهایی که با باباهاشون باموتور میان مغازه خرید میکنن حواسش از بازیش پرت میشه ایقد نگاهشون میکنه تا برن خیلی تاالان متوجهش شدم دوست دارم اون موقع بدونم به چی فکرمیکنه یعنی ناراحته که خودش بابا نداره😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

متاسفم عزیزم حتما فکر میکنه سعی کن خودت ببریش بیرون مغازه یاپارک

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی عزیزم چقد ناراحت شدم

الهی که خدا روی خوش زندگی رو بهتون نشون بده و این روزا رو فراموش کنین❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

الهی بمیرم براش حسرت میخوره 

کاش پدرش آدم خوبی بود انقدر حسرت نمیخورد

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
متاسفم عزیزم حتما فکر میکنه سعی کن خودت ببریش بیرون مغازه یاپارک

یعنی فکرم درسته اون ناراحته که بابا نداره😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

تو براش جبران کن

از نظر محبت هیچی کم نمیزارم براش