2777
2789
عنوان

از شوهرم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 88 پست
ولش کن بابا دهن به دهن اینجور افراد نذاری بهتره.مطمئنا مشکل جدی تو زندگیش داره که انقدر عصبی و تهاجم ...

دقیقا منم بنظرم مشکل خیلی جدی تو زندگیش داره که اینجوری جواب میده منم دلم براش سوخت واقعا 

والا که منم به شوهرم برگردم بگم لاشی برمیگرده میزنه این کلمه معنی خیلی بدی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم بنظرم مشکل خیلی جدی تو زندگیش داره که اینجوری جواب میده منم دلم براش سوخت واقعا والا که من ...

من فک میکنم خود استارتره و دوتا اکانت داره با اون یکی تاپیک رو گذاشته با این یکی اومده نظر میده و به همه توهین میکنه

عزیزم☺️امیدوارم هر مشکلی داری هرچه زودتر حل شه .برات دعا میکنم و از خدا برات خوشی و سلامتی آرزو میکن ...

منم دعا می‌کنم سر عقل بیای و زن رو برده مردا نبینی. 

به‌هرحال قرار نیست بتونی اینجا افکار زن‌ستیزانه و وحشیانت رو رواج بدی عزیزم. 

.She's somebody , not some body.  

هیچوقت با زنای بی شخصیت و‌وحشی مثل تو دهن به دهن نشدم بهتره اروم باشی و به یک روانشناس مراجعه کنی

با شوهرت که خوب دهن به دهن میشی.

یادت نره بعد کتک خوردن ازش ماساژش بدی.

دقیقا منم بنظرم مشکل خیلی جدی تو زندگیش داره که اینجوری جواب میده منم دلم براش سوخت واقعا والا که من ...

خب حقته کتک بخوری؟

بقیه وقتا چطور؟ اونموقع هم حقته کتک بخوری نه؟

تو جات می‌دونی کجاست؟ قرون وسطا و برده‌داری به عنوان برده💗

درود ب شرفت👏👏👏👏👏

دوس پسرم و یبار

آنقدر زدمش آنقدر زدنش دستام درد گرفت

هنوز هنوزه داره التماس میکنه برگردم بهش

این چرت و پرتای احترام و برده داری  هیچ نتیجه ای جز خار شدن نداره 

دوره این حرفای مزخرف گذشته 

مرد غلط کرده دست رو زن بلند کزده من بودم تا ناقصش نمیکردم ولش نمیکردم

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
خب حقته کتک بخوری؟بقیه وقتا چطور؟ اونموقع هم حقته کتک بخوری نه؟

ولشون کن توروخدا همینا هستن ک مرد ها رو هار کردن دیگه

این دوس پسر منم فک کرده بود منم نث زن سابقشم هرگوهی خواست بخوره آخر سر به پاش بیفتم

عادت مرد ها رو خراب کردن با احترام افراطی

یادش دادم دوره زمونه تغییر کرده 

درود ب شرفت👏👏👏👏👏دوس پسرم از طریق خواهرش زن سابقش باهاش ارتباط گرفته بود تماس گرفته بودآنقدر زدم ...

من نمی‌دونم اینا مردن یا واقعا اینقدر افکارشون پوسیده‌ست.

زن لطیفه پس اگه لطیف نبود شوهرش حق داره کتکش بزنه

زن اگه فحش بده شوهرش حق داره کتکش بزنه. 

زن‌‌ اگه کاری رو نکنه که مردا می‌خوان حق داره کتک بخوره.

جالبه خودشون تو موقعیت اسی هستن، ولی ترجیح می‌دن از ظالم و قدرشون دفاع کنن. خیلی عجیبه. ولی خب

راستش من نمی‌ذارم امثال اینا راه برن و خشونت علیه زن رو رواج بدن. 

من نمی‌دونم اینا مردن یا واقعا اینقدر افکارشون پوسیده‌ست.زن لطیفه پس اگه لطیف نبود شوهرش حق داره کتک ...

دقیقا چون شرایط خودشون همینه خوششون میاد تعدادشون زیاد باشه 

با شوهرت که خوب دهن به دهن میشی.یادت نره بعد کتک خوردن ازش ماساژش بدی.

مطمعن باش من کتک هم بخورم تار مو شوهرم با هیچ مردی عوض نمیکنم و ماساژ هم میدم شوهر من اگه عصبی بشه کتک بزنه مطمعنن صد برابرش جبران میکنه 

متاسفم و دلم میسوزع برای خانوادت و شوهرت بخاطر دختر و زنی به این بی تربیتی و وحشی بودن

مطمعن باش من کتک هم بخورم تار مو شوهرم با هیچ مردی عوض نمیکنم و ماساژ هم میدم شوهر من اگه عصبی بشه ک ...

چی بگم والا. امیدوارم امشب کتک نخوری و‌ اگه خوردی برات جبران بشه چون به‌نظرم اینه بلاییه که سر آدم می‌آره. کتک میخوری و بسته به سندروم و بیماری‌های روانی عاشق کسی میشی که کتکت میزنه‌. بعد این وسط برات سوال پیش میاد که چرا بقیه کتک نمیخورن؟ پس وقتی یکی رو میبینی که تو شرایط مشابه تو ئه خوشحال میشی و شاد و خندان ازت کسی که اون رو کتک زده دفاع میکنی. 

من شاید وحشی باشم اما هرگز دستم رو کسی بلند نکردم و هرگز اونقدر ابله نبودم که فکر کنم با دوتا بوس کتک خوردن جبران میشه. شماها خرچنگید. خودتون پایینید و تلاش میکنید بقیه رو هم تو جهنمی ببینید که هستید.

تقصیر خودتون هم نیست. بهتون گفتن شماها انسان نیستید. عروسک های کوچولوی لطیفی هستید که اگه طبق دستور شوهرشون که چون مرده از اونا برتره رفتار نکنن لایق کتک خوردن هستید. فقط من میدونم تو در آینده پسری تربیت میکنی بدتر از شوهرت و دختری بدتر از خودت در بردگی. و اینه که بده.