2777
2789

بود ولی دیگه کابوس نمی‌زنم هیچی دیگه دلم نمی‌خواد دست و پای بیخودی نمی‌زنم 

بعد حس دارم انگار توی مسیر موفقیت قرار گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدااااروشکر منم دعاااکن اسمم مینا صبح دادگاه اخریم باشه خوشحال برگردم خونم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خدااااروشکر منم دعاااکن اسمم مینا صبح دادگاه اخریم باشه خوشحال برگردم خونم

خدایا حال مینا هم خوب کن 

مینا جون یک هفته پیش یه خواب دیدم که توی باغ در از آرامش و نور خورشید اصلا به اون زیبایی ندیده بودم تو عمرم اون روز حالم خوب شد 

بعد سه روز به به علت هایی یه نفر حالمو خراب کرد بعد الان خوبم انگار که هیچی نشده و انگار خدا منو سفت داده

خداروشکر خدایا ازت ممنونم

شکر گذاری کن خیلیییی خوبه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خدایا حال مینا هم خوب کن مینا جون یک هفته پیش یه خواب دیدم که توی باغ در از آرامش و نور خورشید اصلا ...

چی شد که یهو فهمیدی خوب شدی دلت شکسته ی خداصدات شنیددد من خیلی دعاااکن خیلییی😭💔🤲

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

شکر گذاری کن خیلیییی خوبه

خدایا ازت ممنونم حالم خوبه برام مهم نیست خدایا بخاطر همه چی شکرت

اصلا به دفتر می‌زارم  می‌نویسم

می‌خوام از این به بعد حرف اضافه هم نزنم 

چی شد که یهو فهمیدی خوب شدی دلت شکسته ی خداصدات شنیددد من خیلی دعاااکن خیلییی😭💔🤲

اره دلم خیلی شکسته بود خیلی یه شب لب تختم رو به پنجره اشک میریختم میگفتم کاشی میشد ماه بغل کنم آخه من خیلی دلم شکست تو زندگی خیلی زیاد بعد واقعا الان انگار ماه منو بغل کرده

ایشالا حالت خوب بشه یکی دیگه از دلیل هاش این بود که با امام حسین حرف میزدم 

ایشالا حالت خوب بشه یکی دیگه از دلیل هاش این بود که با امام حسین حرف میزدم

لبیک یاحسین دلت پاکه منم دعاکن عزیز