2777
2789
عنوان

یه آرامش عجیبی دارم من دوسال حالم بد

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 40 پست
مثلن میگفتم امام حسین دلم خیلی شکسته امام حسین من خیلی عاشقتم امام حسین بابا جان من جز تو کسیو ندارم

اخ صدات شنیده شده 😭💔😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ صدات شنیده شده 😭💔😭😭😭😭

بعد اشک میریختم بعد من شبا تو خواب جیغ میزدم 

میگفتم مامان فاطمه زهرا مادر امام حسین تروخداا منو کمک کنید 

چنان شد اون طرفی که بهم بد کرده بود زنگ زد دوساعت تمام بعد دوسال التماس که من بهت دروغ گفتم منو حلال کن 

چشم عزیزم یا امام حسین بابا جان این دوستمون به آرامش برسه

فدات بشم مهربون

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بعد اشک میریختم بعد من شبا تو خواب جیغ میزدم میگفتم مامان فاطمه زهرا مادر امام حسین تروخداا منو کمک ...

آخ آخ الهی ازمنم باعث بدبختیام پاشو بخورن ازم حلالیت بخان 

خدایا ازت ممنونم حالم خوبه برام مهم نیست خدایا بخاطر همه چی شکرتاصلا به دفتر می‌زارم می‌نویسممی‌خوا ...

عالیه شکر گذاری بیست دقیقه بعد بیدار شدن بنویس من میگم نمیتونم دیگه بنویسم ازدست پسرم شما بنویس خدایا شکرت بابت حال خوبم و خانواده و دوستانم خدایا شکرت بابت رزق وروزی حلال جیب پر پول خدایا شکرت بابت سقف بالای سرم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت الهم عجل الولیک الفرج

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تا میتونی با خدا و امام حسین و مادرشون صبحت خدا تنهاست منتظر ماست

اره خیلی خیلی خرمت دارم روضه میرم نذرمیکنم الهی خود آقا واسطه بشه کمکم کنه

آخ آخ الهی ازمنم باعث بدبختیام پاشو بخورن ازم حلالیت بخان

بخدا زنگ زدن حلال کن ولی نکردم چون نمیشه به خودم بد میکنم سه سال از عمر زندگی روح ام رفته نفرین نمیکنم و واگزار به خدا ایشالا مثل من بشن خودشون 

بخدا زنگ زدن حلال کن ولی نکردم چون نمیشه به خودم بد میکنم سه سال از عمر زندگی روح ام رفته نفرین نمیک ...

اره منم ازشبی واکزار میکنم  بخدا خودش نفرین نمیکنم میگم خدا خودت بسوزونیشون