2777
2789

بنظرتون من اشتباه کردم ؟

امشب وقت مشاوره داشتیم من دوبار فقط یارورو دیدم یبار یکجایی یود ک خودش بود ساعت ۷ونیم تا ۹ دومیش ک امشب بود تو یه محله خیلی خلوت و پست ک تو یه کوچه ای  ک  تاریک بود نوشته بود موسسه.. در زدیم در از پشت قفل بود و انگار با زنجیر بسته بودنش  درو بار کردن یه آقایی بود ک شلوار کردی پوشیده بود و هیکلی بود و  و فک کنم‌کمپ بود یه مردیم اونور دم در وایستاده بود خب منم تا دیدمشون ترسیدم گفتم ب شوهرم ک بریم..من یه زن این وقت شب تو یه کوچه تاریک یه جایی ک کلی مرد بود و فکنم معتاد بودن چطور میموندم ...شوهرم عصبانی شد و خیلی دعوا کرد گف کلی مشکل داریم من خیلی ترسیدم اتفاقی برامون بیوفته ولی شوهرم درک نکرد من قضاوت نمیکنم ولی چیزایی ک تو ذهنم ردشد و با این حال شوهرم درکم نمبکنه عذابم میده🙂💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والله منم ترسیدم

شوهرم اولش. خیلی دعوام کرد و حالمو بد کرد ک آبرومون رفت بنده خدا منتظره ولی میگ من درک میکنم حالت بده و ...ولی الانم باز یجور دیگ برخورد میکنه🙂 

والله منم ترسیدم

😂😂😂منم بخدا

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️