2777
2789

سلام دوستان گل .من ۲۲ سالمه . 

خیلی اصرار دارم که اول شاغل بشم و به پختگی عقلی برسن و بعد ازدواج کنم ، مثلا ۲۴ به بعد . 

و تا الان موفق بودم ،در اوج سختی های خانوادگی ام دانشگاه دولتی قبول شدم رشته حسابداری و انشالله  ۷ ترمه تموم میکنم . (الان ترم ۶ هستم ) و به فکرم پشت دستش سریع برم سرکار و رشته من بازار کار خیلی خوبی داره .

من به خاطر تمام سختی هایی که در زندگی مادرم دیدم و همچنین بقیه خانم ها ، معتقدم که زن حتمن باید برای خودش منبع درامد مستقل داشته باشه و سپس ازدواج کنه . 

و اگر ازم بپرسی که فقط میتونی شاغل باشی یا ازدواج کنی احتمالا بگم شاغل شدن. (میخوام بگم خیلس برام  مهمه نه که ازدواج نکنم ) . و اصلا کمالگرا هم نیستم .  

و قضیه اینه الان خواستگاز های خوبی از لحاظ مالی و .. میان برام اما من فعلا چون شب و روز به فکر درس و کارم اصلا نمیتونم به این چیزا فکر کنم چون تک بعدی هستم اکثرا‌ . و اینکه اصلا مثل بقیه دخترا به فکر لباس عروس پوشیدن و دوست پسر و .. نیستم . همش تو فکر اینم چیکار کنم برا اینده شغلیم و ... 

خانوادممم میگن هر گل یه بهاری داره و سنت بالاتر بره خواستگارات سطح پایین تر میشن  . ازدواج کن و فشار میارن‌ . 

ایا شما تاحالا از اینکه ازدواج نکردید پیشمون شدید.

ببین من تو خانوادم کلاااا ازدواج زیر ۳۰ سال نداریم . همه تااون سن دنبال درس و کار و ..‌ هستن خداروشکر یکی از یکی خوشبختر و ازدواج ها تاپ تر . 

واسه دختر موفق و تو جامعه همیشه خواستگار تاپ هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ۲۸ سالمه حس می کنم تو دهه بیست که آدم انرژی بیشتری داره و ذوق بیشتری اگه ازدواج کنه بهتره...همون ۲۵ تا ۲۷ خوبه واسه ازدواج....هر چی به موقعش قشنگه...زمان خیلی زود می گذره...بعضی فرصتا فقط یه بار تو زندگی میاد 

ببین من تو خانوادم کلاااا ازدواج زیر ۳۰ سال نداریم . همه تااون سن دنبال درس و کار و ..‌ هستن خداروشک ...

اتفاقا تو خانواده ما عکس این قضیه هست و همه زیر ۲۵ ازدواج میکنن . خیلی دوست داشتم ببینم کسی هست که مثل ما نباشه و خوشبخت هست یا نه . 

اتفاقا تو خانواده ما عکس این قضیه هست و همه زیر ۲۵ ازدواج میکنن . خیلی دوست داشتم ببینم کسی هست که م ...

اوه نه ما اصلا ۲۵ سال زود میدونیم . دختر عمم و دختر عمومم ۳۶ ازدواج کردن . بقیه رنج ۳۲ اینا

اتفاقا تو خانواده ما عکس این قضیه هست و همه زیر ۲۵ ازدواج میکنن . خیلی دوست داشتم ببینم کسی هست که م ...

کلا به تعویق انداختن خوب نیست‌‌‌...حالا می خواد سفر باشه ..ازدواج ..بچه...چه تضمینی هست فردا زنده باشیم؟ همه چی هم کار نیست...

مجردم 

۲۱ سالم 

شاغلم و دانشجو دارم میرم ترم پنج 

الان اصلا تو فکر ازدواج نیستم چون واقعا روزمرگیم فشردس و روحم خسته 

اما زمانی ک درسم تموم شد و یه کار خوب با مرخصی سوایی از روزهای تعطیل داشتم حتما از نطر کاری و روحی بهش فکر میکردم 

البته که فعلا اون توانایی لازم جهت هندل کردن زندگی ندارم

اوه نه ما اصلا ۲۵ سال زود میدونیم . دختر عمم و دختر عمومم ۳۶ ازدواج کردن . بقیه رنج ۳۲ اینا

پس مشکلی هم نیست خداروشکر . 

چون خانواده ام میگن که دختر سنش بالا میره حتی اگر خیلی مستغل هم باشه ، خواستگاراش  سطح پایین میشن!

پس مشکلی هم نیست خداروشکر . چون خانواده ام میگن که دختر سنش بالا میره حتی اگر خیلی مستغل هم باشه ، خ ...

نه بابا شوهر دختر عموم دندا پزشک و بساز بفروش و از یه خانواده سرشناس

دختر عمم شوهرش شرکت داره و بازرس یه ادارس