2777
2789
عنوان

من رشتم روانشناسیه نامزد عقدیم برای بار چندم مسخره ام کرد😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 90 پست

ببخشید ولی چقدر رفتارش نپخته است ...چند سالشه این چه طرز صحبت اونم راجع به کسی ک مثلا قراره باهاش یه همر زندگی کنه

این فردا روزیم نه تنها همین موضوع رشته ت بلکه هرچیز دیگه ای رو ممکنه بکوبه تو سرت بعدشم طلبکارانه یه عذر خواهی کنه و بگه حقیقت بود 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه رشته روانشناسی چشه به این خوبی حد اقل تو جامعه الان کارایی بالایی داره بعدشم این آقا از الان آنقدر بخواد بی احترامی کنه دل بشکنه وای به حال آخرش احترام متقابل تو رابطه از هر چیزی مهم تره الان نامزدی میتونی تصمیم بگیری چند سوای دیگه با چند تا بچه بیچاره میشی 

دختری از جنس دریا 

خیلیییی ببخشید ولی بخود کرده مسخره کرده الان یکی مثل من دارم درس میخونم که یا فرهنگیان یا رشته روانشناسی قبول شم 

یکی از بهترییین رشته‌هاس و به خودت افتخار کن و حرف نامزدتو جدی نگیر

کلا مردا همینن دوس دارن کار و خودشون رو بزرگتر از زنشون جلوه بدن

گفتم که بهش گفتم این نهایت بی شخصیتیه دلمو میشکنی امیدمو میگیریو ازین حرفا

خب نشد دیگه برین سر تا پاش به نظرم خونسردی من باشم طرف و بد قهوهای میکنم جوری که هر حرفی داره می‌کنه به من سیصد بار فک کنه بعد به زبون بیاره سخت بگیر بهش 

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲