ولی بیایین گاهی خصوصیات خوب خودمون رو ببینیم و خدا را بابت شون شکر کنیم
من معمولا خوش خنده ام ،مهربونم...البته کمی دیر جوش میخورم ولی جوش بخورم خوردم 😬😅😂
خدایا شکرت🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
حرفام رو می سنجم می گم خیلی مراقبم طرف مقابل ناراحت نشه
چه مهربون
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سرم به کار خودمه.روی رفتار آدمها زوم نمیکنم و مهمترین خصلت خوبم هم اینه که با هییییچ کس درد دل نمیکن ...
چه جالب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خود تعریف نباشه:راز دارم مشتیم شوخم با ارادم سعی میکنم دل کسیو نشکنم چه باکارام چه با زبانم سعی م ...
خیلی خیلی خوب
دست ودلبازم ....اهل قربون صدقه رفتن ...ایرادگیر ومسخره کن و دل شکن نیستم.....دوست دارم همه خوش باشن ...
خدا را شکر و چه خصلت های زیبایی
ببخشید تو اینجا پیام میدم پسر شما تو ده ماهگی چه علائمی داشت؟ من پسرم اصلا غریبی نمیکنه ، تقلید بلد نیس ، حرف نمیزنه ،اشاره هم نمیکنه واکنش به اسمش هم دل بخواهیه اگه با لحن متفاوت صداش کنم جواب میده اگه معمولی شداش کنم محل نمیذاره بعد پسر شما حرکاتش مثل چار دست و پا رفتن و سینه خیز همشون سر وقت بود؟ خواهش میکنم اگه میشه راهنماییم کنی ممنونم
سلام عزیزمببخشید تو اینجا پیام میدم پسر شما تو ده ماهگی چه علائمی داشت؟من پسرم اصلا غریبی نمیکنه ، ت ...
سلام
دندان و گردنش به موقع بود همین
❤️
مهربونم ولی کینه ای و از کسی که بهم بدی کنه یا رفیقام ازش نمیگذرم و انتقامی سخت در راه اوست☺️🙏حاضر جواب هم نیستم ولی...
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل
منم زیاد توی زندگی دیگران کنجکاوی نمیکنم...سرم تو لاک خودمه....خیلی مهربونه خیییییلی دلسوز خیلی زود میبخشم...اینو من نمیگم دیگران میگن و ای کاش نبودم...بلد نیستم حاضرجوابی باشم همین خصلت های که شوهرم ازم سواستفاده میکنه