یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از آخرای خرداد شروع کردم به مصرف توپیرامات از دوز ۲۵ شبی یکی بعد از ده شب دوتا الآنم دوز ۵۰ یکی ص ...
عوارض(کاهش تمرکز-تاری دید -سردرد اینا و...)نداشتی اوکیه مصرف کن.گلوکوم اونجایی نگران کنندس که سردرد وحشتناک و علائم چشمی شدید داشته باشی pco برو دکتر زنان احتمال زیاد یه تست هورمون بگیره. توپیرامات باعثش نمیشه ولی تغییرات موقتی میتونه رو شکل و شمایل تخمدان بزاره
با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
کاملا اتفاقی متوجه ICP بالا شدم و از همون موقع خیلی استرس دارم فقط کاهش تمرکز یه مقداری دارم نمیدونم از استرسه یا از عوارض قرصه به استازولاماید هم حساسیت نشون دادم
مجبورم اینو هر جوریه مصرف کنم از lp مجدد خیلی میترسم