2777
2789
خواهر حداقل برو از یکی بپرس اونقدر بیچاره هارو عذاب میدن همین که گوشی داره یعنی ریسک بزرگی کرده

دنبال یکیم اونجا خدمت کرده باشه سر پل ذهاب لب مرز 

امار اینو بهم بده

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانم؟

من از آخرای خرداد شروع کردم به مصرف توپیرامات از دوز ۲۵ شبی یکی بعد از ده شب دوتا 

الآنم دوز ۵۰ یکی صبح یکی شب،نگران عوارضش مثل گلوکوما هستم 

و اینکه می‌تونه از عوارض pco هم باشه؟ 

چون من pco نبودم سونو ک دادم گفتن pco هستی 🤦

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری
دنبال یکیم اونجا خدمت کرده باشه سر پل ذهاب لب مرز امار اینو بهم بده

داری زیادی گیر میدی بابا سربازه میدونی سرباز

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

من از آخرای خرداد شروع کردم به مصرف توپیرامات از دوز ۲۵ شبی یکی بعد از ده شب دوتا الآنم دوز ۵۰ یکی ص ...

عوارض(کاهش تمرکز-تاری دید -سردرد اینا و...)نداشتی اوکیه مصرف کن.گلوکوم اونجایی نگران کنندس که سردرد وحشتناک و علائم چشمی شدید داشته باشی
pco برو دکتر زنان احتمال زیاد یه تست هورمون بگیره.
توپیرامات باعثش نمیشه ولی تغییرات موقتی میتونه رو شکل و شمایل تخمدان بزاره

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

عوارض(کاهش تمرکز-تاری دید -سردرد اینا و...)نداشتی اوکیه مصرف کن.گلوکوم اونجایی نگران کنندس که سردرد ...

نه اینا رو ندارم

کاملا اتفاقی متوجه ICP بالا شدم و از همون موقع خیلی استرس دارم  فقط کاهش تمرکز یه مقداری دارم نمی‌دونم از استرسه یا از عوارض قرصه به استازولاماید هم حساسیت نشون دادم 

مجبورم اینو هر جوریه مصرف کنم از lp مجدد خیلی میترسم

ممنونم که وقت گذاشتین♥️

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری
کلا شکاکم دست خودم نیست

درستش کن

نه اینا رو ندارمکاملا اتفاقی متوجه ICP بالا شدم و از همون موقع خیلی استرس دارم فقط کاهش تمرکز یه مق ...

نگران نباشین  اگر کمبود تمرکز اذیتت کرد یا علائم غیرقابل تحمل شدن سریع به پزشک مراجعه کنین.
خواهش میکنم عزیزم