2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر پل ذهاب

اها 

منم رلم سربازه ولی این گوشی قایمکی برد با خودش گاهی وقتا میتونه زنگ بزنه  یا پیام بده سر مرز ک گمون میکنم کمتر گیر بدن ب گوشی و اینا  

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
اها منم رلم سربازه ولی این گوشی قایمکی برد با خودش گاهی وقتا میتونه زنگ بزنه یا پیام بده سر مرز ک گ ...

سر مرز میکن بیشتر گیر میدن 

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
بله درست میگهاصلا ساعتش ملوم نیس کی بتونن گوشی دس بگیرنپسر عمو منم تهران سرباز بود همینجوری بود

یعنی دروغه تو نیم ساعت بیکار نباشن

سر مرز میکن بیشتر گیر میدن

تا جایی ک من شنیدم طرفای ما مرز هاش اینجوری نیس چون رلم بیشتر دوستاش مرزن ازش یه دفه پرسیدم گفت اونا همیشه آزادن گوشی 

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
تا جایی ک من شنیدم طرفای ما مرز هاش اینجوری نیس چون رلم بیشتر دوستاش مرزن ازش یه دفه پرسیدم گفت اونا ...

پس این دروغ میگ مهم نیست بلاکش میکنم

پس این دروغ میگ مهم نیست بلاکش میکنم

ن بابا حرف منو بهونه نکنیی😂

شاید اون طرفا بیشتر پیگیرن 

ببین موقع جنگ ۲۴ایی پیام میداد الان نیستش👊

شاید نگهبانی هاش زیاد شده یا خستس بدبخت