sahajonam مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7131 عنوان واقعا ارزش داره طلا بفروشم آیفون بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 55 پست خیلی میخوام بخرم چن روزه بیشتر به فکرشم میخوام گوشیه خودم و کمی طلای کوچیک بفروشم آیفون بخرم ارزش داره واقعا آیفون دارا بگن بخرم یا نه البته شوهرم اجازه نمیده 😁 دخترم دنیامه 1404/04/28 | 18:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
agteddy عضویت: 1404/04/25 تعداد پست: 731 نههه آیفون فقط چسی. فقط دوربینش خوبه که اونم از سامسونگ میگیره A cat lover
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7131 چرا مخوان بدونم ی گوشی معمولی کارتو راه نمیدازه که سرمایتو میخوایی بکنی ایغون که فردا هم ازت بدوزندن ... الان همه دارن تنهایی جایی نمیرم اصلا بدزدن یا بکشن دخترم دنیامه
aradlove عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 8076 چرا همه میگن نه دلیلش چیه؟ چون طلا ارزشش میره بالا و مردم میبینی آیفون میفروشن طلا!میگیرن شما طلا بفروشی آیفون بگیریمنم طلا!فروختم گوشی گرفتم همون النگویی که من فروختم ۲۵ میلیون الان ۵۰ میلیونه
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7131 نههه آیفون فقط چسی. فقط دوربینش خوبه که اونم از سامسونگ میگیره پس چرا الان همه آیفون میگیرن ؟ دخترم دنیامه
رویایزمستانی عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 1110 الان همه دارن تنهایی جایی نمیرم اصلا بدزدن یا بکشن اختیار مالتو داری عزیز
_zarnaz_ عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 22 اگه به آیفون علاقه داری بخر من خودم آیفون دارم ولی طلارو نفروش حیفه بزار شرایط بهتر بشه شوهرت بخره
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7131 اگه به آیفون علاقه داری بخر من خودم آیفون دارم ولی طلارو نفروش حیفه بزار شرایط بهتر بشه شوهرت بخره شوهرم که اصلا به آیفون راضی نیس اون طلاها مال خودمه مامانم خریده برام دخترم دنیامه
گربه_ی_صلح_آور عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1408 طلارو نفروشید ولی آیفون قسطی بگیرید اگه خیلی دوست دارید 🌝🌼 برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمیخورم💚❤️🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7131 طلارو نفروشید ولی آیفون قسطی بگیرید اگه خیلی دوست دارید 🌝🌼 قسطی خیلی بالا میکشه ارزش نداره بخری دخترم دنیامه
aradlove عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 8076 شوهرم که اصلا به آیفون راضی نیس اون طلاها مال خودمه مامانم خریده برام درسته آیفون ارزش پولت حفظ میشه ولی اونجوری طلا ارزشش میره بالا آیفون به اون سرعت نمیره شما میتونی آیفون قسطی هم بگیری یا کم کم پس انداز کنی پولت بیشتر بشه وام بگیری کلی راه داره ولی طلا به نظرم اشتباهه
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7131 درسته آیفون ارزش پولت حفظ میشه ولی اونجوری طلا ارزشش میره بالا آیفون به اون سرعت نمیره شما میتون ... قسطی خیلی بالا میکشه وام هم به این راحتی نمیدن اون طلاهایی که گفتم اصلا استفاده نمیکنم همونجوری چن ساله موندن دخترم دنیامه
aradlove عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 8076 قسطی خیلی بالا میکشه وام هم به این راحتی نمیدن اون طلاهایی که گفتم اصلا استفاده نمیکنم همونجوری چ ... خب حال دلت مهمه بفروش
portre عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 1169 من خودم عاشق آیفونم و قبل عید خریدم واسه من ارزش داره چون کلا گوشی برام مهمه و ب شدت آدم عکسی😅هستم و اینکه همه جا دوربین عکاسیم باهام باشه سختم بود ...ولی خب الان اون دغدغه رو ندارم ۱۶پرومکس گرفتم
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7131 من خودم عاشق آیفونم و قبل عید خریدم واسه من ارزش داره چون کلا گوشی برام مهمه و ب شدت آدم عکسی😅هستم ... مبارکه عزیزم منم عکاسی برام مهمه همیشه هر جا باشم عکس میگیرم چن خریدی؟ دخترم دنیامه
agteddy عضویت: 1404/04/25 تعداد پست: 731 پس چرا الان همه آیفون میگیرن ؟ بآور کن همش فیکه الان آنقدر پر شده آیفون فیک اگر میخری یه سامسونگ از این تاشو جدید ها بخر الانم اسمش یادم نمیادولی بازم نظرتو تغییر ندم اگر واقعا دوست داری و فقط برای پز نمیخوای بخر استفاده کن لذت ببر A cat lover