2777
2789
عنوان

واقعا ارزش داره طلا بفروشم آیفون بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 55 پست
چرا مخوان بدونم ی گوشی معمولی کارتو راه نمیدازه که سرمایتو میخوایی بکنی ایغون که فردا هم ازت بدوزندن ...

الان همه دارن 

تنهایی جایی نمیرم اصلا بدزدن یا بکشن

دخترم دنیامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه میگن نه دلیلش چیه؟

چون طلا ارزشش میره بالا و مردم میبینی آیفون میفروشن طلا!میگیرن شما طلا بفروشی آیفون بگیری

منم طلا!فروختم گوشی گرفتم همون النگویی که من فروختم ۲۵ میلیون الان  ۵۰ میلیونه

اگه به آیفون علاقه داری بخر من خودم آیفون دارم ولی طلارو نفروش حیفه بزار شرایط بهتر بشه شوهرت بخره

شوهرم که اصلا به آیفون راضی نیس 

اون طلاها مال خودمه مامانم خریده برام 

دخترم دنیامه
شوهرم که اصلا به آیفون راضی نیس اون طلاها مال خودمه مامانم خریده برام

درسته آیفون  ارزش پولت حفظ میشه ولی اونجوری  طلا ارزشش میره بالا آیفون به اون سرعت نمیره   

شما میتونی آیفون  قسطی هم بگیری  

یا کم کم پس انداز کنی پولت بیشتر بشه 

وام بگیری

کلی راه داره ولی طلا به نظرم اشتباهه

درسته آیفون ارزش پولت حفظ میشه ولی اونجوری طلا ارزشش میره بالا آیفون به اون سرعت نمیره شما میتون ...

قسطی خیلی بالا می‌کشه 

وام هم به این راحتی نمی‌دن 

اون طلاهایی که گفتم اصلا استفاده نمیکنم همون‌جوری 

چن ساله موندن 

دخترم دنیامه

من خودم عاشق آیفونم و قبل عید خریدم 

واسه من ارزش داره چون کلا گوشی برام مهمه و ب شدت آدم عکسی😅هستم و اینکه همه جا دوربین عکاسیم باهام باشه سختم بود ...ولی خب الان اون دغدغه رو ندارم 

۱۶پرومکس گرفتم 

من خودم عاشق آیفونم و قبل عید خریدم واسه من ارزش داره چون کلا گوشی برام مهمه و ب شدت آدم عکسی😅هستم ...

مبارکه عزیزم 

منم عکاسی برام مهمه همیشه هر جا باشم عکس میگیرم 

چن خریدی؟

دخترم دنیامه
پس چرا الان همه آیفون میگیرن ؟

بآور کن همش فیکه الان آنقدر پر شده آیفون فیک اگر میخری یه سامسونگ از این تاشو جدید ها بخر الانم اسمش یادم نمیاد

ولی بازم نظرتو تغییر ندم اگر واقعا دوست داری و فقط برای پز نمیخوای بخر استفاده کن لذت ببر

A cat lover