2777
2789
عنوان

واقعا ارزش داره طلا بفروشم آیفون بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 55 پست
بآور کن همش فیکه الان آنقدر پر شده آیفون فیک اگر میخری یه سامسونگ از این تاشو جدید ها بخر الانم اسمش ...

سامسونگ هیییییچوقت ب پای آیفون نمیرسه 

من خودم ۲۵sاولترا رو داشتم اصلا دنیاش با آیفون خیلی فرق میکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دور بریات دارن اره اگ نه نمیخواد کارایی های خاص خودش داره کیفیت دوربین عالی  ولی خب طلا هم سرمایه اس. از اون ور‌حسرت نخریدنض ب عمره ذوق داشتنش یه هفتس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نههه آیفون فقط چسی. فقط دوربینش خوبه که اونم از سامسونگ میگیره

اگ یکبار با اکوسیستم اپل کار میکردی این حرف نمیزدی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من خودم عاشق آیفونم و قبل عید خریدم واسه من ارزش داره چون کلا گوشی برام مهمه و ب شدت آدم عکسی😅هستم ...

برو تو تاریک ترین نقطه عکس بگیر انگار رینگ لایت زدی. بعد میان میگن ایفون چسی حرصم میگیره 

سامسونگ هیییییچوقت ب پای آیفون نمیرسه من خودم ۲۵sاولترا رو داشتم اصلا دنیاش با آیفون خیلی فرق میکرد

وای داری آیفون رو با سامسونگ مقایسه میکنی 

سگ جون تر از سامسونگ جایی دیدی؟

آیفون رک دستت میگیری روش خط میوفته

A cat lover    

وای داری آیفون رو با سامسونگ مقایسه میکنی سگ جون تر از سامسونگ جایی دیدی؟آیفون رک دستت میگیری روش خط ...

ب لحاظ سگ جونی اره سامسونگ اوکی هست ولی حقیقتا بازم جای پرستیژ و شیکی آیفون رو نمیگیره ..تجربه هردو رو دارم 

ب لحاظ سگ جونی اره سامسونگ اوکی هست ولی حقیقتا بازم جای پرستیژ و شیکی آیفون رو نمیگیره ..تجربه هردو ...

اوکی من الان هرچی بگم میخوان همه بپرن بهم و حرفی نمیزنم دیگه

واقعا متاسفم که فقط بعضی ها به فکر شیک بودن و پز هستن

A cat lover    

وای خدا چقدر زور داره 😔😰

خیلی بخدا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

شوهرم که اصلا به آیفون راضی نیس اون طلاها مال خودمه مامانم خریده برام

پس بفروش بخر کیفشو کن

هر جا نظرات آیفون یا اندروید رو میخونم میبینم همه آیفون دارا راضی ان بجز اندرویدیا😐