2777
2789
عنوان

بیاید بگید از چی تو ظاهرتون خیلی خوشتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قد و هیکل چشام،ابروهام، لبام،فرم صورتم،رنگ پوستم

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من قد و هیکلم رو دوست ندارماما چهرم ، موهام و دستامو خیلی دوست دارمناخنامم فرم قشنگی داره

😍مطمئنم که همونا هم به زیبایی و دلنشینی صورتتونه فقط کافیه خودتون دوستش داشته باشید

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

به نام خدا.یه زن باید از همه چیش خوشش بیاد،حتی به اشتباه 🥹

صد درصد😎😎🤍

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بینی ام همه میگن انگار عمل کردی لبم همه میگن انگار ژل زدی موهام خیلی بلند و قشنگه صدف ناخن هام خی ...

عالی 😍

چشمام، خال کنار لبم،رنگ پوستم چون خیلی سفیده،ریزه میزه و ظریف بودنم

وای عاشق خال لبم😍

قد بلندم 

اندامم 

بینیم 

موهام 

کلا صورتم قشنگهه

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

قدت چنده؟

۱۷۱ 

خودم دوسش دارم و دلم نمیخواست دیگه بیشتر باشه ولی مثلا وزنمو اصلا دوست ندارم