2777
2789
عنوان

بیاید بگید از چی تو ظاهرتون خیلی خوشتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 35 پست
۱۷۱ خودم دوسش دارم و دلم نمیخواست دیگه بیشتر باشه ولی مثلا وزنمو اصلا دوست ندارم

من با قدم کنار اومدم ولی بعضیا حرف مفتی زیاد میزنن،تو هم اگه وزنتو دوست نداری میتونی کم یا زیاد کنی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

هیچی

مطمئنم تو چهره همه حداقل یک یا دو عضو قشنگ هست فقط بهتره با دید دیگه نگاهش کنید❤️

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد بلندم اندامم بینیم موهام کلا صورتم قشنگهه

وای منم دوست کورد دارم واقعا هم خودش هم خانوادش زیبان

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

وای منم دوست کورد دارم واقعا هم خودش هم خانوادش زیبان

ای جانم💕

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

من با قدم کنار اومدم ولی بعضیا حرف مفتی زیاد میزنن،تو هم اگه وزنتو دوست نداری میتونی کم یا زیاد کنی

اره.میدونی من رو وزنم حساسم و وقتی کسی میگه چاق شدی یکم میرم تو فکر.بینیمم بزرگه ولی چون خودم دوسش دارم هرکی چیزی به کنایه میگه برام مهم نیس به نظرم واقعا همه چیز از ذهن و تفکر خودمون راجب اعتماد به نفسمون نشات میگیره

اره.میدونی من رو وزنم حساسم و وقتی کسی میگه چاق شدی یکم میرم تو فکر.بینیمم بزرگه ولی چون خودم دوسش د ...

دقیقا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃