2777
2789
عنوان

اگه 5 تومن داشتم میتونستم طلایی ک میخوام رو بخرم🫠🫠😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 33 بازدید | 24 پست

اگه طلا قبلی هات و فروختی یه چیزی بخر نذار پول بمونه خرج میشه

دستبندهاش هم ببین

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

اگه طلا قبلی هات و فروختی یه چیزی بخر نذار پول بمونه خرج میشهدستبندهاش هم ببین

نه نگه داشتم چون قصدم تعویض 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر بگو بذار بمونه پیش خودت تا خرد خرد پولشو بدم بعدش که تموم شد بیارش

به طلافروش؟

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اره

کارشون نقد و قبول نمیکنن

عکس النگو رومیفرستی

ندارم الان

طلاهاتو نفروش عزیزم ضرر میکنی برو بدل اون النگو رو بگیر 😁😍

نه نفروختم

میخواستم تعویض کنم و یه پولی بدم اونو بگیرم ک کم اوردم