2777
2789

ی خرده طلا ریز دارم ک محض پس انداز خریده بودم  

1500 هم پسرم تو قلک داشت ک میخواستم بردارم و باز بذارم سرجاش🙃

5500 اگه داشتم میتونستم نیم پوش مدنظرم رو بخرم

چرا دروغ خیلی دلم گرفته

دست و بال شوهرمم فعلا خالیه و نمیتونه کمک کنه

بارداری ک افسردم کرده و اینم حالنو گرفت

پسرم پیشم نبود گریه میکردم حداقل خالی شم🥺🥺

النگوعه 34 تومن بود😓

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:)

حال دلم خرابه

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

خب یه مدل دیگه بخر که ارزون تره 

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

کسی نیست قرض بگیری؟

نه متاسفانه 

بیخیال برای یه النگو !!!!

🙃🙃🙃

حال دلم خرابه

به خاطر یه النگو.هیچ وقت نتونستم این حد ناراحتی و عشق به طلا رو درک کنم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خب یه مدل دیگه بخر که ارزون تره

اخه دارم اجرت و... میدم دیگه نمیخوام ی چیز نازک بخرم

گفتم اونی ک تو دلم هست رو بخرم

اخه دارم اجرت و... میدم دیگه نمیخوام ی چیز نازک بخرمگفتم اونی ک تو دلم هست رو بخرم

آها 

حالا من جات بودم بی اجرت یا کم اجرت می‌خریدم 

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

به خاطر یه النگو.هیچ وقت نتونستم این حد ناراحتی و عشق به طلا رو درک کنم

چون باردارم اینجوری ام

الان دیروز اهنگ حبیب رو گوش دادم و چون برا زنش خونه بود گریه میکردم

قبلا طلا دوس نداشتم

میتونی طلای شکسته با اجرت کم بخری بعد بری عوضش کنی

پول ندارم

میخواستم تعویض کنم

آها حالا من جات بودم بی اجرت یا کم اجرت می‌خریدم

اینم کلا 7درصد بود🫤