2777
2789

سلام خانوما راستش یه چند وقتیه خیلی خسته شدم …کلا بنده یه مقدار زودرنج بودم …اما هر چند وقت یکبار با یکی از اعضای خانوادم مشکل پیدا میکنم ….دو تا خواهر دارم که هر چند وقت یکبار با یکیشون قهر میکنم و اونا هم همین طور …

مثلا هر حرفی رو بهم میزنن و بعد من واکنش که نشون میدم یا ناراحت میشن یا جواب میدم شروع میکنن به این که اره تو زودرنجی ،بی احترامی میکنی و …درحالی که من چون خودم زود رنج هستم وقتی با کسی حرف میزنم چیزی نمیگم که ناراحت بشه و حواسم هست  …بنده مدتیه متاهل شدم امروز که داشتیم برا داداشم دنبال چند تا دختر خانوم میگشتیم من راجب ظاهر یه دختر خانوم نظر دادم گفتم خوشگل خدایی ولی  با نمک نیست (خب بالاخره نظر دیگه )بعد خواهرم گفت اره شما چون به خوشگلی این نیستی زورت میاد و این دختر چشماش تورو میخره و آزاد میکنه و ازین چرت و پرت ها !!!بعد من رد کردم چیزی نگفتم اما یه بحث دیگه پیش اومد باز یه چیزی گفت منم کنترلم از دست دادم صدام بردم بالا ….ناراحت شد اومدم خونه مادر شوهرم ….واقعا وضعیت با خواهر دیگمم همینه ….درضمن خواهرام خانومای بد ذات و یا بدی نیستن هوای منم تقزیبا دارن اما همیشه از همین حرفا میزنن و آستانه صبرم لبریز میکنن و بعد که واکنش نشون میدم ناراحت میشن ….با خودشون این جور نیستن مثل این که نقطه ضعف پیدا کنن بخدا خسته شدم نه حرفی میزنم نه چیزی اونا شروع میکنن 

اعصاب دستم درد میکنه‌بخدا 

خانواده منم دقیقا اینجورین ولشون کن منم اولا انقددددر ناراحت میشدم ولی الان رد میکنم و سعی می کنم برام مهم نباشه

مثلا زنداداشم داشت میگفت تو خیلی با سلیقه و هنرمندی و با وجود چندتا بچه به خودت و خونه میرسی و... داشتیم طرف میشتیم گفت تعداد کمی رو دیدم مثل تو خوب آب بکشن(حالا خودش الگو منه انقدر کدبانو و تمیزه)

یهو آبجیم برگشت گفت والا اینو وقتی مجرد بود اصلا نمیداشتیم طرف بشوره مامان همیشه میگفت تو طرفو میشوره دورش می مونه

ناراحت شدم ولی این اخلاقا چون دریدن نباید جواب داد

خواهر دیگه بودنش بهتر از نبودنشه

به فردا فکر کن که لازمش داری

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

خانواده منم دقیقا اینجورین ولشون کن منم اولا انقددددر ناراحت میشدم ولی الان رد میکنم و سعی می کنم بر ...

دقیقا منم یه زنداداش دارم که خیلی دختر خوبیه و خیلی دوسش دارم و اصلا این مدلی نیست اما نمیدونم این چه شخصیتی خواهرام دارن و فقطم با من این شکلی هستن ….بله نظرتون کاملا درسته .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.