2777
2789
عنوان

طناز عشق ابدی خوشگل تر از نگاره

266 بازدید | 49 پست

بنظرم قیافه طناز معصومانه تر و قشنگ تره 

پست و عکسای نگار خیلی خوشگله ولی خودش تو برنامه به اون قشنگی نیست 

ولی طناز کلی عکس بدون ادیت  و آرایش و ساده داره اما‌ نگار عکس بدون آرایش نزاشته و نچرال نیست 

طناز از معدود دخترایی توی سوشال مدیا که عمل نکرده و از خودش عکس بدون آرایش میزاره و واقعا قشنگه 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سلیقت اینه ؟ یا ادا در میاری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نگار خوشکله 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

🫣 اوهاع 

نگار عشقمه هاااا🌝😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بنظرم اخلاق تأثیر داره در دلنشین بودن

طناز واقعا نچسبه

از نظر من ترانه از همشون خوشگلتر و کاریزماتیک تر و لوند تره

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

خب نظر من دقیقا برعکسشه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

طناز هم سوراخای دماغش ضایعس

هم پوستش

در ثانی قشنگی نداره

اصلا قابل مقایسه نیست با نگار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس