2777
2789
عنوان

تا کی باید منتظر بمونم

75 بازدید | 21 پست

خانوما دخترم چهار سال و نمیشه و من بهمن سال قبل اقدام کردم و اوایل خرداد باردار شدم ولی همون روزی که نتیجه ی آزمایش رو بهم دادن بچم دفع شد😭😭😭😭 حالا بعد دوماه دوباره اقدام شدم هنوز نشده الان یک ماهه اقدامم بعضی وقتا میگم به همین یکی راضی باش دیگه شوهرمم همینو میگه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا نشد نشد

نمیشه نام امید شدم کلی نذر کردم نذر علی اصغر کردمش یکبار هم وقتی سه سالش بود بچم هفت ماه اقدام بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما رابطه رو داشته باش بدون جلوگیری اصلا هم نگو اقدامم یا منتظر نباش باردار بشی. بی خیال باش اگه خد ...

عزیزم شما دعا کن واسم🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکم ب خودت برس مکمل های مختلف بخور رحمتو گرم‌نگهدار

هم منو و همسرم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره آقایون باید ویتامین. دی فولیک اسید مولتی ویتامین بخورن ..

خیلی ممنون شما نتیجه گرفتید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قبل بارداری م سقط ۱۴هفته داشتم...حدود یکسال زیر نظر دکتر بودم و تقویت میشدم بعد دوباره اقدام کردی ...

الان دوباره باردار شدی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیشه نام امید شدم کلی نذر کردم نذر علی اصغر کردمش یکبار هم وقتی سه سالش بود بچم هفت ماه اقدام بودم

تلاشتو بکن ولی تو بچه دار شدن مگه چی هست؟تو این گرونی یکیو به ثمر برسونی معجزست بچه خیلی مسئولیت داره

تلاشتو بکن ولی تو بچه دار شدن مگه چی هست؟تو این گرونی یکیو به ثمر برسونی معجزست بچه خیلی مسئولیت دار ...

دوست دارم خانواده مون زیاد بشه بچه باعث شادی و نشاط تو خانواده میشه خیلی ها ارزوشونه دخترمم تنهاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما دعا کن واسم🌷

تاحالا برای کسی اینجا قرآن باز نکرده بودم شما اولی. اگه شک میکنی نخون ولی اگه ایمان داری به خدا وقرآنش بخون و بسپار دست خدا که خودش گفته کارتو درست میکنه. سوره محمد آیه ۲. شما هم برای دخترم دعا کنید چشماش بدون عمل خوب بشه. 

تاحالا برای کسی اینجا قرآن باز نکرده بودم شما اولی. اگه شک میکنی نخون ولی اگه ایمان داری به خدا وقرآ ...

عزیزم معلومه که اعتقاد دارم کلی نماز خواندم و ختم قرآن کردم چشم واسه دختر شما هم دعا می کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40