2777
2789

تصور کنید خیلی به مامانتون وابسته اید

بنا به دلایلی حالش بد میشه و برای تراپی مجبور میشه چندین و چندماه بره یه شهر دور

توی تمام این مدت گوشی تلفنش خاموشه(چون دکتر گفته برای کاهش استرس اینکارو کنه)

و هیچ دسترسی و راه ارتباطی ای هم باهاش ندارید

اینم بگم که شرایط هیچجوره جوری نبود اجازه بدن بری پیشش بمونی

و الان بعد از چندین و چندماه وقتی برگرده

ریکشنتون چیه

و چی بهش میگید

پ.ن : با تک تک‌سلولای بدنم دلتنگشم ولی به شدت عصبی ام از دستش بابت اینکه اینجوری تونست چندماه ولم کنه اونم درحالیکه میدونست شرایط روحی خوبی ندارم.

ولی بازم نمیتونم تصمیم بگیرم وقتی اومد چه ریکشنی باید داشته باشم

هرروز یه جور فکر میکنم

یه روز میگم وقتی بیاد خودمو تیکه تیکه میکنم جلو چشاش و باهاش دعوا میکنم

یه روز میگم وقتی بیاد فقط بغلش میکنم و یه دل سیر گریه میکنم.

شما جای من بودید چیکار میکردید

واقعا چیکار باید بکنم

عادی رفتار کن و بهش بگو دلتنگش بودی و جاش خالی بود

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۲۰ نیستم ولی حق داری عصبانی باشی یعنی چی تمام راه های ارتباطیشو بسته خب ی گوشی قدیمی ای چیزی میگرفت که سیم کارتشو بذاره اونتو بتونه باهاتون ارتباط داشته باشه

من خودمم به سرم میزنه بعضی اوقات که کلا گوشیمو خاموش کنم ولی میگم پس بقیه چی تازه من نه ازدواج کردم نه بچه دارم 

به هرحال نگران میشن

ولی توهم سعی کن شرایطو بسنجی

مادرت به خاطر تراپی رفته حتما خیلی مشکلش حاد بوده

فدای سرت اینبار رو نادید بگیر

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
زیر ۲۰ نیستم ولی حق داری عصبانی باشی یعنی چی تمام راه های ارتباطیشو بسته خب ی گوشی قدیمی ای چیزی میگ ...

پس شمام موافقی وقتی اومد بابت همین مسئله دریده بازی و کولی بازی دربیارم؟

زیر ۲۰ نیستم

ولی به این فکر کن مادرت بیماری سختی داشته و برای درمان شدن نیاز داشته اینکار و بکنه

حاضر بودی پیشت میموند و درمان نمیشد؟ باهاش بد رفتار نکن چون میگی برای تراپی رفته، الان شاید روحیه ش ضعیف باشه و نیاز به محبت شما داشته باشه

فقط دلتنگیتو بروز بده بغلش کن کنارش باش

نمیدونم چند سالته، ولی مادرت این همه سال کنارت بوده، قبول کن ک حق داشته بعد از گذاشتن کل جوونیش برای شما، چند ماهی رو ب خودش اختصاص بده

و اینکه از کجا میدونی برای ایشون سخت نبوده؟ همیشه مادر ها بچه هاشون رو بیشتر دوست دارن، حتما ایشون هم کلی بهش فشار اومده ولی ببین چقدر شرایطش بد بوده که مجبور بوده دوری شما رو تحمل کنه

با این همه هر حسی که داری حق داری، برای یه دختر نوجوون سخته این چیزا رو تحمل کنه

امیدوارم مادرتون کامل خوب شده باشه و زندگی تون ازین به بعد روز به روز گرم تر بشه

پس شمام موافقی وقتی اومد بابت همین مسئله دریده بازی و کولی بازی دربیارم؟

نهههه 

گفتم ندید بگیر اینبارو چون به خاطر تراپی رفته ی شهر دیگه حتما خیلی حاد بوده شاید حتی بستری شده بوده که گوشیش خاموش بوده

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

زیر۲۰نیستم ولی چون مادر من همین شرایط رو داشت بهت میگم

اونموقع۱۷سالم بود خیلی دلتنگش میشدم همش گریه میکردی وقتی اومد آنقدر گریه کردم و بغلش کردم که هیچی از عصبانیتم نموند

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

خب مشکل اینجاست که من بچم

نه فداتشم تو هم بچه نیسی 17 سالته قطعا خودت هم این موقعیت برات پیش اومده که یه روز حوصله هیچکس و نداشته باشی و بخوای تنها باشی مامانت هم الان همین حس و داره