2777
2789
عنوان

این طوری نرماله علامت سوال

49 بازدید | 2 پست

قبل ازدواج خواهرم من و بچه هام هر هفته حداقل یکبار میرفتیم یه سر منزل مادرم برای غذا

تو یه کوچه هستیم

از وقتی خواهرم عقد کرده مادرم نه تنها دعوت نمیکنه بلکه زنگ بزنم بگم داریم میایم میگه لطفا نیاین،دامادمون رفت و آمد داره

الان دو ماه شده نرفتم

اعصابم بهم می ریزه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بحثم غذا نیست،حتی برای سر زدن هم نمیذاره بریم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

چرا هیچکی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.