2777
2789
عنوان

سرنوشت ها چقدر متفاوته

114 بازدید | 12 پست

اینجا زندگی ها رو میبینم چقدر فرق داره 

یکی شوهر و بچه داره مشکل مالی شدید در حد تهیه غذا داشت 

خیلی ها دارن جدا میشن یا جدا شدن روحیه بعضی ها خوب نیست 

من دوست داشتم ازدواج کنم تا این سن خبری نیس 

یکی شوهر پولدار داره بهش خیانت میکنه 

واقعا ما آدمها با هم فرق داریم ولی سرنوشتی که برامون رقم خورده هم فرق داره 

دلم میخواست یه کار کنم دل همتون خوش باشه خودم هم دعا کنید ازدواج خوب کنم دلم شاد باشه 

ایشالا ردیف میشه برات

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه

اره اگر خدا بخواد برات

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

منظورم اون کاربره که گفتی مشکل مالی داره با بچه کی بود گرچه ما نمیتونیم فقر رو ریشه کن کنیم ولی کمک ...

اره بعدش متوجه شدم جواب دادم بالا نمیدونم کی بودش دلم براش سوخت بهش گفتم ای کاشم منم سلامت بودم نون شب نداشتم 

اره بعدش متوجه شدم جواب دادم بالا نمیدونم کی بودش دلم براش سوخت بهش گفتم ای کاشم منم سلامت بودم نون ...

تازه دیدم عزیزم .. حیف شد .. خدا کمکشون کنه و در رزق و روزی روشون باز شه .. ان شاءالله خدا به شما هم سلامتی بده ♥️🙏🏻