نفستون حقه من خیلی درموندم شدم با بچه کوچیک خدا نصیب هیچکس نکنه همسر خیلی وقته کار درست و حسابی نداره و به تازگی آزمون ی جای رو داده ک نمیدونیم قبول میشه یا نه آخرین فرصت زندگیمون هست با یک بچه که سال دیگه مدرسه به میشه از فک بخدا رمق برام نمونده توروخدا دعامون کنید اگه چله یا نذری که حجت محال رو میده بهم بگید الان یاسین و حق شناس و حشر چله ایشون رو گرفتم
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه ذکر کوتاهه هرچی بیشتر بگی امکان حاجت دادنش بیشتره
هر موقعی ادم میتونه بگه
هرچند بعضی علما دستورای خاصی براش دادن که رعایت نکنیم هم حاجت میده
من حفظمش ولی میترسم بخوام بنویسم اعرابش رو اشتباه بنویسم تو اینترنت سرچ کن ذکر یونسیه میاره
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
یعنی اینجوریه ک هر بار هر چنتا ک خواستی میگی تا حاجت روا بشی و اعمال خاصی هم نداره؟
بعضی علما دستورات و اعمال خاص گفتن براش که عمل نکنیم به اون ها هم باز حاجت میده
هرچی بیشتر ادم این ذکر رو بگه امکان حاجت دادنش بیشتره
میگن با توجه به معنیش اگه بگی بهتره