2777
2789
مهر بهتره یا رسالت؟

ما رسالت هستیم اشناهم داریم دیگ بهتر

شما هرکدوم اشنا داری یا بهتره برات

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سود هم ب غیر از امتیاز میاد روش ؟

امتیاز بفروشی همون دوبرابر سود هست دیگ

مثلا شوهر من سبصد گذاشت بعد دوماه امتیاز فروخت شد۱۸تومن‌

دوسه برابر سود

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

اول دوماه دست نزنی تا امتیاز بیاد روش بعد بفروشی دیگ هرماه‌میتونی بفروشی ممکن ماهی ب ۱۲ الی ۱۳تومنم برسه بهتر از سوده

اول دوماه دست نزنی تا امتیاز بیاد روش بعد بفروشی دیگ هرماه‌میتونی بفروشی ممکن ماهی ب ۱۲ الی ۱۳تومنم ...

اگه پول اضافه هم نکنم هر ماه مثلا همون سیصد ک گفتین بازم امتیاز داره؟یا فقط درصورت اضافه کردن امتیاز داره

ممنونم میشم راهنمایی کنی عزیزم ببخشید زیاد سوال پرسیدم برات حتما دعا میکنم کارمو راه انداختی عزیزم از خدا عوض بگیری

اگه پول اضافه هم نکنم هر ماه مثلا همون سیصد ک گفتین بازم امتیاز داره؟یا فقط درصورت اضافه کردن امتیاز ...

باید دوماه اولی با خسابت کارکنی گردش داشته باشه مثلا صد هزار یا پنجاه هزار پاریز کنی ب حسابت

بالاخره درهمین حد باهاش کارکن دوماه اول مثلا صدهزار تومن بریز توش بیست هژار شارژ بگیر باهاش بازی کن

بعد دوماه ک‌امتیاز فروختی دیگ تو حسابتم نریزی طوری نمیشه ولی کمتر از سیصد نشه ولی تا تونستی ماهی صدهزارهم بریزی بهتره تا نریزی امتیازاتت بیشتر میشه

و اینکه بانک رسالت مطمعن هست؟

شوهرم تو بانک رسالت حساب داره اشناهم داره 

تو هر بانکی اشنا داری بپرس بگو میخام امتیاز بفروشم چکارکنم بهت میگه

باید دوماه اولی با خسابت کارکنی گردش داشته باشه مثلا صد هزار یا پنجاه هزار پاریز کنی ب حسابتبالاخره ...

اگ سیصد نیاز نداری سیصد رو کامل بزار تو بانک اگ فکر میکنی نیازت میشه دویستشو بزار

میشه بگین بعدازدوماه امتیازش چقدرشد که فروختین

۱۲۲تا که ۱۸تومن‌فروش رفت

ولی اقوامشون ۲۰۰میلیون‌گذاشت بانک ماهی ۱۱تومن‌پول فروش امتیاز میگیرع

شوهرمنم بانک رسالت حساب داره اگرنود میلیون بزاره چقدردرماه گیرش میاد

نمیدونم دوماه بزاره با حسابش کار کنه بعد بره بانک بپرسه بهش میگن

باید دوماه اولی با خسابت کارکنی گردش داشته باشه مثلا صد هزار یا پنجاه هزار پاریز کنی ب حسابتبالاخره ...

عزمزمه ببخشید من این قسمت متوجه نشدم، اگه ب غیر دوماه اول واریز کردم یا گردش حساب داشتم ،ماه های بعدی گردش حساب نداشتم باز هم امتیاز داره یا فقط با گردش حساب امتیاز میاد روش