2777
2789

بچه ها من در گذشته خواستگاری داشتم که خانوادم موافقت نکردن ولی ما همو می‌خواستیم خلاصه زد وقسمت هم نشدیم من ازدواج کردم الان بالای ۱۰سال ولی اون سه چهارسال مزدوج شده شماره منو پیدا کرده پررو پررو پیام میده من اول چون نشناختمش وبعد خودش رو معرفی کرد جواب دادم الان بی خیال نمیشه گفتم مرد ناحسابی تو زن داری من شوهر دارم بعد پررو نوشته بیا ببینمت انگار من دوس دخترشم منم بلاکش کردم آشغااال

خوب کردی. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا مردا اینجوری هستن نکنه فک میکنه من هنوز میخامش

همون پیام اول که شناختیش نبابد جواب میدادی.. بحث خواستن نیست جدیدا تو این جماعت ارتباط با زن متاهل یه جور شاخ بودن حساب میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

کارش که درست نبوده کار شما درست بوده🫶🏻

ولی کلا شنیده بودم مردها هیچ وقت عشق اول شون رو یادشون نمیره با تعریف شما مطمئن شدم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه عقلش بر چیز چیره شده

اتفاقا برعکس

چیزش بر عقلش چیره شده😁

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos