2777
2789
عنوان

کی میگه

65 بازدید | 12 پست

در خونه پدر و مادر تا ابد به روی آدم بازه،جنگ که شد چند روز رفتیم خونه مامانم اینا بعد مامانم انروز پشت گوشی برگشته میگه توی سختیاتون بیاد آدم میافتین یادته سه نصف شب اومدی خونمون 

بعد ده سال اولین باری بود شب میموندیم

بعدش شوهرم کلی کاراشون کرد سفر بردیمشون،خوراکی اینا خریدیم 

از اون روز واقعا ناراحتم منت چی رو سرم میذاره من زایمانم خونه خودم بودم ۴ روز موند با دعوا همش  

خوشبحال کسایی که خونواده خوبی دارن 

الان چند روزه آبمون میره بچهکوچیک دارم عمرا برم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرمادرم،، پدرمادرهای قدیم،،، 

واقعا بی رحم شدن بعضی هاشون

نری سنگین تری والا،،،،، وقتی راضی نیستن کجا میری! 

کلا روابط محدود شده،،،، هیچکس چشم دیدن کسی رو نداره،،، کسی تحمل کسی رو نداره،،،،

پدرمادرم،، پدرمادرهای قدیم،،، واقعا بی رحم شدن بعضی هاشوننری سنگین تری والا،،،،، وقتی راضی نیستن کجا ...

والا بمون تک و تنها بهتره بیچاره شوهرم مثل پسر براشون کلی کار کرده

عزیزم به دل نگیرین . احتمالا مادرتون دلشون براتون تنگ میشه و نمیدونه چجوری ابراز کنه مادرها هیچی توو ...

ربطش به دلتنگی چه این حرفای مادرش؟؟؟. 

حالا اگه مادرشوهر بود میگفتی قطع رابطه کن تا ابد و محلش نزار و فلان و 

ولی چون مادره باید ماس مالی کنی بره

حالا اگه شوهرت بدجنس میشد مثل چی هواتون رو داشتن!! وقتی داماد خوب باشه حسابش نمیارن،،، خوبیهاا میشه ...

دقیقا بیچاره شوهرم تا زیر سینک مامانم تمیز کرد اون لوله کثیفا برد کابینت انتخاب کنن دوبار بردنش فک کن رفت دنبال سیم آنتن خودش پول داد خرید 

مامانم باید فکر کنه نگه این حرفو