2777
2789
عنوان

اینجا کسی سرویس مدارس بوده

67 بازدید | 13 پست

اگر بعضی روزا به جای خودم شوهرم بره دنبال بچه ها خانواده ها چیزی نمیگن؟؟؟البته از قبلش بهشون بگم و باهاشون هماهنگ کنما،بدشون نمیاد؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که سرویس بچه هام این کارو میکرد شدیدااا مخالفت میکردم و بدم میومد

تا حالا نشده سرویسشون نتونه بیاد دنبالشون؟من دوساعت دارم سرویس بگیرم یه درآمدی باشه واسم ولی حقیقتش میترسم از پسش برنیام یا یه موقعی یه کاری پیش بیاد نتونم برم،بنظرتون کار پرمسئولیت و سختیه؟؟

اخه خودم بچه کوچیک دارن میگم شاید واقعا یه موقعه هایی نتونم برم،پس با این حساب باید بیخیال گرفتن سرو ...

دیگه اگر این موضوع پیش بیاد خانواده ها حق دارن ناراحت بشن به هر حال شما یه مسئولیتی رو پذیرفتی

مخصوصا اگر بچه ها دختر هستن

مگر این که همون اول سال بهشون موضوع رو بگی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اخه خودم بچه کوچیک دارن میگم شاید واقعا یه موقعه هایی نتونم برم،پس با این حساب باید بیخیال گرفتن سرو ...

پس خودت مادری عزیزم 

خودت قبول میکنی تو جامعه نا امن امروز همسر یکی بیاد فرزندتو ببره مدرسه؟؟؟

پس خودت مادری عزیزم خودت قبول میکنی تو جامعه نا امن امروز همسر یکی بیاد فرزندتو ببره مدرسه؟؟؟

درست میگی گلم واسه همینم تاپیک زدمو پرسیدم،البته اولش قرار بود همسرم سرویس بشه که بعد چون من نیاز به درآمد واسه خودم دارم گفتم من بشم....

تا حالا نشده سرویسشون نتونه بیاد دنبالشون؟من دوساعت دارم سرویس بگیرم یه درآمدی باشه واسم ولی حقیقتش ...

به هزینه خود راننده سرویس اسنپ میگیریم یا خودم میبرمشون

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه